Kedden kihúztak egy foggyökerett, az alsó állkapcsomból. Azóta eltelt öt nap két napja belül a fogínyemen egy aprócska dudor van. Fehér szinű. Csak akkor fáj ha hozzáérek. Mi lehet ez?
Azért nem ártana a dokinak megmutatni
Már ha nem múlik a fájdalom
Meg mosd már a fogaid
AZ legalább fertőtlenít
Szia
Velem is pont ez a helyzet csak harom nap utan.. en sem tudom mi lehet de csak sajna 17en tudok visszamenni az orvoshoz
En sem ettem semmi olyat amit nem szabad es az mosom is rendszeresem
Ha addig megtudod mi az legyszi ird meg mert en is felek h beggyullad v ilyesmi
Még dokival várok mert a fájdalom egyáltalán nem vészes. A helye is szépen húzódik. Csak van egy kis búb. Bár jobban belegondolva lekalapálták az ínyemet lehet ettől van. Csak olyan sok rémtörténetet olvastam. Most kammilateat iszogatok kicsit ott tartom a búbnál
Gyulladáscsökkentő.Meg reggelente bevettem egy szem Diflam nevű bogyót pont a gyulladás elkerülése miatt. Adok még helyzetjelentést.
5ös vok
Nalam is rendesen gyogyul a helye de ez a valami nem a lyuknal van nalam hanem belulrol az inyemen es ha hozzaerek a nyelvemmel akkor csip amugy nem faj. Gyulladascsokkentot en is szedek fajdalomcsillapitasra de fogalmam sincs mi lehet ez. Neked a fog helyen van vagy az inyeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!