Kedden kihúztak egy foggyökerett, az alsó állkapcsomból. Azóta eltelt öt nap két napja belül a fogínyemen egy aprócska dudor van. Fehér szinű. Csak akkor fáj ha hozzáérek. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Vigyáztam rà. Nem ettem tejeset, nem öblögettem, kaja sem ment oda legallábbis remélem.2014. jún. 29. 20:36
11/14 anonim válasza:
Epp most olvastam a sipolyrol de nem tudom h az lehet e mert az all ott h az gennyedzik nalam ilyen nincs csak kicsit csip ha hozzaerek. Tenyleg nem tudom mi lehet. Neked bevolt gyulladva a gyoker amit kiszedtek? Nekem igen meg akkor is egy kicsit mikor huztak pedig szedtem gyogyszert elotte, ugyhogy ki is kapartak en arra is gondoltam eloszor h lehet ez miatt. A masik amitol felek h cigizek 😳😨 es h ez miatt elfertozodott v ilyesmi...
Irtad h szerdan mesz orvoshoz legyszi ird majd meg h mit mondott mert nekem meg 2 het sajnos.
Amugy mi az a svedkeseru? Es hol lehet kapni? Mondjuk kulfoldon elek ugyhogy nem tudom h ott van e
Elore is koszi a valaszt
12/14 A kérdező kommentje:
hát nekem nem volt begyulladva, legalábbis szerintem...nem mondta a doki, hogy be lenne...csak mivel csúnya volt, meg koronát nem tudott rárakni, én meg rendbe akartam hozatni a fogaimat kihúzattam. Én is cigiztem...bár mióta kihúzták nem. Úgyhogy a cigitől nem hiszem, hogy van. Jaja hála Isten nekem sincs olyan, hogy gennyedzés. Svédkeserű ilyen gyógynövényes cucc, fülpiszkálóval ecsetelem, marhára csíp, de azt kell, hogy mondjam, hogy segít a dudor sokkal kisebb. Gyógyszertárakban lehet kapni.
2014. júl. 1. 14:02
13/14 A kérdező kommentje:
amúgy Svédcsepp vagy Svédkeserűt szerintem lehet kapni minden országban.
2014. júl. 1. 14:03
14/14 A kérdező kommentje:
Elmúlt.
2014. júl. 5. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!