Szerintetek próbáljam ki a tampont?
Figyelt kérdés
A betét nem nagyon jó nekem ezért szeretnék áttérni tamponra azonba félek ,hogy allergiás leszek a tamponra.
Egyszer már próbáltam ,de a tampon nem fért fel (eroltettem azért meg benne hagytam de nem volt bent teljesen) azután kivettem és meleg volt a homlokon vagyis olyan lázásnak éreztem magam ,amikor mentem aludni ,de ez másnapra elmúlt. (Meg úgy éreztem ,hogy este ,hogy jobban menjott ,de ez nem biztos meg reggele nem volt semmi).
Félek szerintetek próbáljam ki?
2016. febr. 23. 19:30
1/4 anonim válasza:
ob minivel kezdd. és részletesen tanulmányozd a tájékoztatót. menni fog.
kényelmi szempontból jobb a tampon.
mondjuk én csak akkor használom,hogyha nem vagyok otthon és félek az átázástól. ha itthon lazulok hétvégén akkor inkább betét.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :) én sem szeretnék majd mindíg tampont használni :) csak félek ,hogy allergiás lehetek rá
2016. febr. 23. 19:36
3/4 anonim válasza:
Allergiás nem igazán lehetsz rá,amire gondolsz,az a TSS. Nézz utána pontosan mi ez,most hadd ne írjam ki google-ből. Lázas meg hogy jobban megjön...ilyesmit az,hogy félig majdnem bement egy tampon,nem okoz,csak szokatlan volt számodra és megijedtél. Az ob mini pro komfort nagyon kicsi,nagyon könnyen felhelyezhető,csúszik,úgyhogy nem okozhat gondot. Ha eléggé fel van nyomva,akkor semmit nem érzel belőle,nem zavar. Ha félsz,éjszakára használj betétet.
4/4 anonim válasza:
Javaslom, hogy amikor nincs meg a vérzésed, tanulmányozd egy kicsit a saját anatómiai adottságaidat. Nem mindenkinek egyenes a hüvelye, van, hogy kicsit oldalra vagy kicsit hátrafelé nyílik. Dugd be az ujjad, érezd meg, hová, merre kell mennie a tamponnak. Ha csak félig van bent, akkor ne hagyd bent, mert ha a rossz helyen lévő tampon hosszú időn át nyomást gyakorol oda, ahova nem kéne, az nem jó. Olyan magasra kell tenned, hogy az egész ujjad eltűnjön a hüvelyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!