Próbáljam ki a tampont?
14/L vagyok,és amikor meg fogg jönni épp táborban leszek, és nagyon vérzem.
Jelenleg is épp megvan, vegyek tampont,hogy próbáljam ki?
Anyum betétet használ,így csak kb 2-t vennék,mivel nálunk lehet drb. számra is kapni.
Ja meg nem ciki,hogy az eladó férfi:S?
Köszi a válaszokat.
14/L
Szerintem nyugodtan próbáld ki, csak akkor fogod megtudni, hogy melyik jobb. De szerintem a tampon klasszisokkal jobb, higiénikusabb, kényelmes, mert nem is lehet érezni. Én a betéttel szemben a tampont ajánlom. Persze éjjelre jobb a betét, meg elő napokban, ha nagyon erős a vérzésed, akkor tégy be alá egy tisztasági, vagy akár egy rendes betétet.
Szerintem nem ciki, ha férfi az eladó...minden nő menstruál, nyilván más is vesz tampont, természetes dolog.
Én is betétet használok, de hasonló helyzetben leszek az osztálykirándulás alatt, és ki kéne próbálnom a tampont :S
Szerintem egy próbát megér.
És nem ciki, ő csak a munkáját végzi nem fogja azt mondani: -hehe kislány megvan? xd nyugi, ugyanolyan fapofával fogja mondani h 150 forint lesz mintha egy hajcsatot vennél.
anya ma vett nekem =) aztán ha kipróbáltam leírom,h tetszik:))
Ja és nem kellett mondanom semmit. :)
Na? Milyen?
Én is 14 vagyok, és most szeretném kipróbálni, mert a következő hónapba megyek gólyatáborba, és pont megjön. De félek.
Neked sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!