Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Próbáljam ki a tampont?

Próbáljam ki a tampont?

Figyelt kérdés

14/L vagyok,és amikor meg fogg jönni épp táborban leszek, és nagyon vérzem.

Jelenleg is épp megvan, vegyek tampont,hogy próbáljam ki?

Anyum betétet használ,így csak kb 2-t vennék,mivel nálunk lehet drb. számra is kapni.

Ja meg nem ciki,hogy az eladó férfi:S?

Köszi a válaszokat.

14/L

2011. ápr. 17. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan próbáld ki, csak akkor fogod megtudni, hogy melyik jobb. De szerintem a tampon klasszisokkal jobb, higiénikusabb, kényelmes, mert nem is lehet érezni. Én a betéttel szemben a tampont ajánlom. Persze éjjelre jobb a betét, meg elő napokban, ha nagyon erős a vérzésed, akkor tégy be alá egy tisztasági, vagy akár egy rendes betétet.

Szerintem nem ciki, ha férfi az eladó...minden nő menstruál, nyilván más is vesz tampont, természetes dolog.

2011. ápr. 17. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ha akarod, kiprálhatod. Egyáltalán nem ciki, hogy férfi az eladó. Kipróbálni vegyél vagy 2-3-at, de ha úgy érzed, hogy jó, és a táborba is azt akarod, hogy legyen, akkor azért vegyél többet.
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is betétet használok, de hasonló helyzetben leszek az osztálykirándulás alatt, és ki kéne próbálnom a tampont :S

Szerintem egy próbát megér.

És nem ciki, ő csak a munkáját végzi nem fogja azt mondani: -hehe kislány megvan? xd nyugi, ugyanolyan fapofával fogja mondani h 150 forint lesz mintha egy hajcsatot vennél.

4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) azt hiszem holnap veszek,de anyumnak nem mondok semmit. A táborra remélem fogja ajánlani,mert sok van és éjjel mindig átázom.
2011. ápr. 17. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem sem ciki.14 évesen meg pláne nem.ha 10 lennél, akkor már kínosabb lenne.én szeretem a tampont, bár még azzal is átázom-.-csak elöször olvasd el a használati útmutatót, mert lehet, hogy elsőre nem fog menni.én úgy csináltam, hogy feltettem, és kb.30 mp után kivettem, mert kényelmetlen volt.most már tudom miért.mert nem jól tettem fel.:)
2011. ápr. 17. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél tampont nyugodtan, és amíg most menstruálsz, addig próbáld ki. Az pedig egyáltalán nem ciki, hogy férfi az eladó, hiszen ő is tudja mi a menstruáció!
2011. ápr. 17. 15:02
 7/8 A kérdező kommentje:

anya ma vett nekem =) aztán ha kipróbáltam leírom,h tetszik:))

Ja és nem kellett mondanom semmit. :)

2011. ápr. 17. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Na? Milyen?

Én is 14 vagyok, és most szeretném kipróbálni, mert a következő hónapba megyek gólyatáborba, és pont megjön. De félek.

Neked sikerült?

2011. júl. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!