HIV fertőzött vagyok?
Tudom, hogy szánalmas ilyen módon kutakodnom, de nagyon kétségbe vagyok esve.
Az egész sztori annyi lenne, hogy 1éve állandó hőemelkedéssel, időszakos hajhullással, szinte állandó szájpenésszel küszködöm (gyakran van aftám is). A nyaki nyirokcsomóim bizonyos időközönként megduzzadnak.
Voltam már általános vérvételen, nézték a hormonjaimat, voltam hasi és nyaki Uh-n,mellkas röntgenen meg mindenhol, ahova küldtek. A nyaki uh tavaly nyáron volt és ott a doki azt mondta hogy ez mononukleózis, pár hét és el fog múlni. Szóval ez volt fél éve...
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a "tüneteim", lehetnek-e akár a HIV vírus tünetei?
Azt tudni kell rólam, hogy már elég rég (nem számszerűsíteném) nem voltam együtt senkivel, és hogy sosem voltam az egyéjszakás kalandok híve. viszont hosszabb távú kapcsolataimban meg általában gyógyszerrel védekeztünk.
Köszi, ha valaki válaszol!
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy értelmetlen olvasgatni és őrlődni, magadat heccelni.
Én két éve átmentem ezen. Kb minden tünetem ráillett a HIV-re. 1,5 hónapig őrlődtem, már magamat temettem, mígnem megelégeltem, és a budapesti Szent László kórházba elmentem egy délelőtt, befizettem azt hiszem 3800 ft-ot, megejtettem ott a vérvételt,leadtam a laborba. 1 óra múlva mentem érte, negatív lett.
Szerintem ennyit megér a dolog nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!