Amúgy szüzeknél nem nagyon csinálnak hüvelyi UH-t, legalábbis az én dokim mindig hasit csinált, amíg szűz voltam (majdnem 23 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem).
Viszont hasit minden további nélkül csinálhatott volna, ha olyan panassszal mentél hozzá.
2016. febr. 28. 10:21
12/17 anonim válasza:
De csinál, ha az szerinte az egészséged ezt megköveteli. Nekem is volt 21 évesen, ráadásul szüzen hüvelyi UH-m PCO gyanú miatt, ami be is igazolódott. És inkább szűzhártyám ne legyen (de megmaradt a vizsgálattól), mint 10 év múlva gyerekem. Szóval nem tudom, mit van ez ennyire felfújni. Nekem a rákszűrés és a hüvelyi UH is ingyen volt, csak jó dokit kell kifogni...sajnos nem mindenki tud erre 10 meg 20 ezreket költeni, ha az kérdés, hogy mit eszel holnap.
2016. febr. 28. 10:55
13/17 anonim válasza:
Bocs a hibákért, telorol írtam.
2016. febr. 28. 10:56
14/17 anonim válasza:
De az evés esetleges hiánya mellett okos telód azért van, igaz?
2016. márc. 2. 14:02
15/17 anonim válasza:
Tudod kedves utolsó, használtan is lehet és olcsóbban is lehet venni manapság 'okos' telefont, ami nem mindenkinél az Ipohne. -.-
Tudod mit irigykedj csak és költs egy rakat pénzt arra, hogy kettőt még pluszba mosolyintson rád a doki, ha neked az kell. De nehogy az legyen a baj, hogy azt a pénzt más másra költi, ami alanyi jogon a tb-re járna neki.
2016. márc. 3. 15:55
16/17 A kérdező kommentje:
utolsó! budapesti vagy? ha igen akkor esetleg meg tudod mondani az orvosod nevét ?:)
2016. márc. 5. 21:50
17/17 anonim válasza:
Az egyik barátnőm 16 évesen volt először nőgyógyásznál és öt a végbélen keresztül vizsgálták meg mert még szüz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!