Első alkalom nőgyógyásznál úgy, hogy szűz vagyok?
18 éves vagyok de még szűz és félek hogy emiatt a nőgyógyász a végbélen keresztül akar megvizsgálni, amit nagyon nem szeretnék
lehet "választani"?
Engem 19 évesen, szűzként, hüvelyen keresztül vizsgált, igaz csak egy ujjal. UH-t pedig hasit csinált.
Nem tudom, hogy lehet-e választani, de állítólag a végbeles verzió sem rosszabb.
Persze hogy választhatsz!!
Te döntesz a vizsgálat felől, erőszakkal sehol, semmiféle vizsgálatot nem csinálnak Európában.
Többféle képpen is megvizsgálhat,te is rákérdezhetsz,megbeszélheted akár hogyan vizsgáljon meg.Jobb ha női orvost keresel elsőre.
Szűzeket is meg tud vizsgálni hüvelyen keresztül,vagy simán kis pálcikával mintát vesz a hüvelyedből,vagy ott is tud szűzekre kifejlesztett kacsa segítsgével megvizsgálni.Illetva hüvelyi és hasi uh-t is tud vêgezni.
voltam a nőgyógyásznál és csak kenetet vett tenyésztéshez(?)
az egész egy másodpercig tartott és utána rögtön "kizavart" a rendelőből:)
az az igazság hogy eléggé csalódott vagyok
eredetileg hüvelyi uh miatt mentem de nem nagyon érdekelte a doktornőt :)
reménykedtem, hogy megvizsgál rendesen hogy minden renben van-e de nem
persze fogalmam sincs hogy zajlanak a vizsgálatok és nyilván ő jobban tudja mit kell csinálnia
Ügyes voltál.
Maszek orvoshoz járok és csak ha arra külön fizetek akkor csinálna hüvelyi uh-t.Az én orvosomnál a rákszűrés 10.000,ha hüvelyi uh-t is akarok 12.000 ft.Fel vannak a honlapján az árak tűnetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!