Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen betegség ez?

Milyen betegség ez?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon büdős a puncim , és sárga színű váladék jön belőle , hasonló mint a hüvelyváladék , de sárga , és picit folyósabb ! Nagyon büdös , csíp , hasonlók ! És mikor egy kicsit széthúzom a pucim , ott a csikló felett van egy hosszú seb szerű ! Volt már egyszer ilyenem , és nem tudom mi lehet ! Többen mondták ,hogy gomba , rakja rá Canesten-t , van is itthon olyan , szóval irjátpk meg hogy ez mi lehet tényleg , mi az a seb , vagy mitől van ?

Köszi előre is!

13/L

2016. febr. 19. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szólj anyádnak és nyomás nőgyógyászhoz.
2016. febr. 19. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Google szerint lehet herpesz is.

Mindenképpen menj el orvoshoz és kezeltesd magad, nehogy rossz vége legyen.

2016. febr. 19. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm !

De anyukámnak nagyon nem szeretnék szólni.😢

2016. febr. 19. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ebben képben, de nem tudsz menni egyedül? Vagy x életkor alatt muszáj a szülői / felnőtt kíséret?

Nincs gyereknőgyógyászat nálatok?

2016. febr. 19. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:

szinte biztos hogy gomba.

Jó lenne anyuddal megbeszélni ezt és Canesten kombit használva 2 nap alatt meggyógyulnál.

2016. febr. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!