Körömvirágkrémmal kenhetem a hüvely környékét, ha közösülés után szokott fájni?
Ne körömvirággal kend a nemi tájékot!
Első lépésben érdemes átgondolni, kivizsgáltatni, miért is fáj a közösülés után az intim terület és annak megfelelően megoldani, változtatni. Ha az okot nem találjátok meg, akkor az állapotod súlyosbodhat, méghozzá elég drámaian is.
Nem megfelelő az előjáték és nem nedvesedsz be eléggé...sem? Allergia (óvszer, sperma)? Fertőzés van a háttérben? Intenzív az aktus? Egyéb betegség, állapottól? Nem tudni mitől?
A nőgyógyász biztosan fog tudni segíteni és hagyd, hogy ő javasoljon spec. krémet, ha szükséged volna rá.
dokihoz hetek óta járok, ki vagyok kezelve teljesen, a párom is, már nincs semmi bajom
a fájdalom attól van, hogy nem nedvesedek be eléggé
sikosítot javasoltak
mivel nem nedvesedek be repedezik a gát, és a hüvelybemenet környéke
és az interneten a webbetegen sok orvos javasolta a körömvirágot
te is orvos vagy?
Nem vagyok orvos, de eü.-s szakember is vagyok.
Érdemes lenne az előjátékról több információt szereznetek és megfelelő mennyiségű / minőségi előjátékkal kezdeni minden aktust. Szexuálpszichológus is segíthet.
Csak vízbázisú síkosítót vegyetek, szilikont ne (ha lehet).
Ne használjatok síkosításként babaolajat, akármilyen olajat, tejszínhabot, nyálat se, vazelint se. Csak vízbázisú síkosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!