Ha menstruálok, de a doktor elküldött nőgyógyászhoz, milyen vizsgálatokat hajtanak végre?
A mai nap folyamán rendszertelenül jött meg a hónapban másodszor. Olyan mértékű hasi görcseim vannak, hogy vakbél gyulladásos gyanúval vittek kórházba, útközben megjött, vizsgálatok alapján pedig semmi ilyesmi. Nőgyógyászati ügynek jelentették ki és holnapra írtak nekem időpontot. Nagyon félek, ugyanis ez lesz az első vizsgálatom, szűz vagyok és vérzek..
Mégis hogyan fog így vizsgálni a nőgyógyász? és mit fog csinálni rajtam?
Ilyen esetben vérzés alatt is vizsgálnak, sürgősségi ellátás. Mivel szűz vagy, szólnod kell, a vérzésről is.
Nekem vérzés alatt csináltak hüvelyi és hasi UH-ot, mert a vérzés nem befolyásolja a dolgokat. Ehhez kell a beleegyezésed! Nem szüzeknél is megkérdezik, hogy végezhetnek-e belső vizsgálatot a géppel-
Hasi UH-ot is tudnak csinálni, azt bármikor és a doki tud tapintásos vizsgálatot végezni, szüzeknek is van kacsa, kicsi méretű.
Mi volt a dokinál?
Ilyenkor betéttel célszerű menni?
Mondjuk nekem kellemetlen lenne, hogy véres vagyok kívül és így menjek a doki elé. Nektek nem volt az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!