Mi történik a nőgyógyásznál?
Nem ez a vizsgálat a legkellemesebb, de azért túl lehet élni.
Női orvost próbálj keresni, mert elötte azért elviselhetőbb a terpesztés.
Ha szégyenlősebb vagy női orvost keress fel.Hosszú felsőbe menj.Beszélgetéssel,kérdezgetéssel indít az orvos,majd megkér menj a vizsgáló ágyhoz,ott alul le kell vetkőzni, bugyit,nadrágot leveszed,zokni fenmarad.
Felfekszel az ágyra,a labad a lábtartókra teszed.
Jön az orvos,kesztyűt húz,zselét ken az ujjára,benyúl a hüvelyedbe,a masik kezével a hasad végig nyomkodja,a petefészek,mêh fekvését tapintja 8gynki.
Kihúzza az uját a hüvelyedből,egy kacsa nevű eszközt helyez a hüvelyedbe,ez szétnyitható,ígybtudja a hüvely nyilást tágítani,ha a kacsával kicsit kitágította a hüvelyed akkor egy pálcika segítsêgével sejtmintát vesz a hüvelyedből es a pálciká, kacsát is kiveszi,öltözhetsz is fel.
Pici vérzés lehet pár napig is akár így bugyidba tisztasági legyen.
Nem fáj,csak kellemetlen.
Youtube-on ha freemail címmel leregisztrálsz nagykorúkênt female,male doctorst beírva videokat találhatsz a vizsgálatról.
Szerintem senki sem megy szívesen nődokihoz,sexuális vágy a nők részeről fel sem merül.Nem épp kellemes vizsgálat és jó érzés a kiszolgáltatottság!
Sexualitást ne keverjük bele.:-)
Én pl azért szeretek jobban férfi nőgyógyászhoz menni, mert akik nálunk vannak nők náluk már voltam, és mindketten elég bunkók voltak, ellenben a doktor úr akihez most járok nagyon humoros és a vizsgálat alatt is beszélget velem, így szinte észre se veszem és kész van a vizsgálattal, jól tudja oldani a feszültséget.
Nyilván mindenhol másmilyen orvosok vannak, de ha az adott rendelőhöz több orvos is tartozik, akkor ha az egyik nem volt szimpatikus, legközelebb mehetsz a másikhoz is.
Ha megvoltak az első vizsgálatok (rákszűrést elég évente csináltatni), és nincs semmi panaszod, akkor először a nőgyógyász írja fel a fogamzásgátlót, de tudtommal utána a háziorvos is felírhatja.
(Erről nincs tapasztalatom, mert nálunk mindig a nőgyógyászaton kell kevesebbet várni, ezért felíratni is oda szoktam menni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!