Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik a nőgyógyásznál?

Mi történik a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szeretnék felíratni, de még soha nem voltam nőgyógyászati vizsgálaton. Nem tudom miket fog kérdezni, és mi történik a vizsgálat során. Mennyi ideig szokott tartani, teljesen meztelenre le kell vetkőzni, vagy a felső ruházat maradhat. Elég ha csak a nadrágomat meg a bugyimat veszem le. Legközelebb fogamzásgátlót csak a nőgyógyász írhat fel ha elfogy.
2016. febr. 17. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Van-e panaszod, mikor volt az utolsó menstruációd. Amúgy egyénfüggő, hogy mennyire alaposak. Csak alulról kell levetkőzni, kivéve, ha mellvizsgálatot is csinál, de azt nem egyszerre fogja úgyse. Célszerű szoknyában menni, mert azt nem kell levenni, csak a bugyit-harisnyát, és akkor nem kell meztelen alsőtesttel bevonulnod az öltözőből. Felfekszel az asztalra széttett lábbal, benyúl, matat, 2-3 perc alatt kész, nem fáj, csak utálatos a helyzet.
2016. febr. 17. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ez a vizsgálat a legkellemesebb, de azért túl lehet élni.

Női orvost próbálj keresni, mert elötte azért elviselhetőbb a terpesztés.

2016. febr. 18. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Tényleg nem kell semmi rosszra számítani, ha jó orvosod van, még csak nem is kellemetlen. Naponta rengeteg esettel van dolga, úgyhogy nincs ilyen, hogy ciki előtte levetkőzni, vagy ilyesmi. Mehetsz nőhöz is, de én csak férfihez vagyok hajlandó, egy nő ne érjen hozzám :D
2016. febr. 18. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha szégyenlősebb vagy női orvost keress fel.Hosszú felsőbe menj.Beszélgetéssel,kérdezgetéssel indít az orvos,majd megkér menj a vizsgáló ágyhoz,ott alul le kell vetkőzni, bugyit,nadrágot leveszed,zokni fenmarad.

Felfekszel az ágyra,a labad a lábtartókra teszed.

Jön az orvos,kesztyűt húz,zselét ken az ujjára,benyúl a hüvelyedbe,a masik kezével a hasad végig nyomkodja,a petefészek,mêh fekvését tapintja 8gynki.

Kihúzza az uját a hüvelyedből,egy kacsa nevű eszközt helyez a hüvelyedbe,ez szétnyitható,ígybtudja a hüvely nyilást tágítani,ha a kacsával kicsit kitágította a hüvelyed akkor egy pálcika segítsêgével sejtmintát vesz a hüvelyedből es a pálciká, kacsát is kiveszi,öltözhetsz is fel.

Pici vérzés lehet pár napig is akár így bugyidba tisztasági legyen.

Nem fáj,csak kellemetlen.

Youtube-on ha freemail címmel leregisztrálsz nagykorúkênt female,male doctorst beírva videokat találhatsz a vizsgálatról.

2016. febr. 19. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Hát azért aki kizárólag férfi orvoshoz hajlandó menni, azért az valamiféle szexuális kalandra vágyik?..?...
2016. febr. 21. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, épphogy másfajta szexuális kalandra nem vágyik.
2016. febr. 21. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem senki sem megy szívesen nődokihoz,sexuális vágy a nők részeről fel sem merül.Nem épp kellemes vizsgálat és jó érzés a kiszolgáltatottság!

Sexualitást ne keverjük bele.:-)

2016. febr. 21. 18:36
 8/9 anonim válasza:

Én pl azért szeretek jobban férfi nőgyógyászhoz menni, mert akik nálunk vannak nők náluk már voltam, és mindketten elég bunkók voltak, ellenben a doktor úr akihez most járok nagyon humoros és a vizsgálat alatt is beszélget velem, így szinte észre se veszem és kész van a vizsgálattal, jól tudja oldani a feszültséget.

Nyilván mindenhol másmilyen orvosok vannak, de ha az adott rendelőhöz több orvos is tartozik, akkor ha az egyik nem volt szimpatikus, legközelebb mehetsz a másikhoz is.

Ha megvoltak az első vizsgálatok (rákszűrést elég évente csináltatni), és nincs semmi panaszod, akkor először a nőgyógyász írja fel a fogamzásgátlót, de tudtommal utána a háziorvos is felírhatja.

(Erről nincs tapasztalatom, mert nálunk mindig a nőgyógyászaton kell kevesebbet várni, ezért felíratni is oda szoktam menni.)

2016. febr. 23. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól tudod a haziorvos is felírhatja a fog.gátlót a következő alkalomnál már.
2016. febr. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!