Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden rendben lesz? Mikor...

Minden rendben lesz? Mikor jon meg? Ettol meg hatni fog?

Figyelt kérdés
Sziasztok, felirattam tablettat magamnak egy honapja es el is kezdtem szedni amikor egyik nap bebarnult, sot kicsit veres folyasom volt (nalam ez egyertelmuen a menstruaciora utal mert sosincs barnas folyasom) be is vettem mivel azt javasolta a doktor higy amint megjon az elso nap rogton szedjem de masnap reggel nem fokozodott a verzes ugxan igy enyhe barnas, nagyon enyhen veres reszekkel. Kicsit megijedtem hogy vajon rosszkor kezdtem el szedni es a mai napg nem tudom hogy az most menstruacio volt es jokor kezdtem el szedni vagy sem. Azota szedem a gyogyszert nem hagytam abba hiszen az nagyobb problemakhoz vezetne. Mar csak 2 rozsaszin bogyom van, utana jon egy hetig a feher ami alatt meg kell jonnie. Kicsit aggodom hogy egyaltalan megjon-e vagy sem illetve az is erdekel hogy ha nem menstruaciom volt es akkor vettem be akkor hatni fogna gyogyszer? Illetve mikortol? Koszonom a valaszokat!

2016. febr. 17. 07:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Valaki segitsen!
2016. febr. 17. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A gyógyszer az első hónap után már hat. És a hét napos szünetben meg kell jönnie a megvonásos vérzésnek, mivel ezt már a gyógyszer szabályozza.
2016. febr. 17. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Es ha nem jon meg akkor mi lesz? Egyebkent onnan lehet tudni h hat a gyogyszer hogy az elso szunetben megjon?:)
2016. febr. 18. 06:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyám, te is úgy szeded a gyógyszert, hogy fogalmad nincs róla... Attól, hogy esetleg nem jön meg a megvonásos vérzés, még véd a gyógyszer. De valószínűleg meg fog jönni.
2016. febr. 18. 12:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Kepzeld el se a tajekoztato se az orvos nem mondta :) mivel elso xigyszer ezert kerdeztem itt :)
2016. febr. 18. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Előre senki nem fogja neked megmondani, hogy megjön vagy nem, akárhányszor kérdezed meg.
2016. febr. 18. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!