Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek az rendben van ha...

Szerintetek az rendben van ha zuhanyzásnal csak a hónaljamat a nemiszervem és a popsim mosom meg?

Figyelt kérdés
Pasim mondta h minden fürdésnel mindenemre kéne tusfurdot tegyek, sőt még be is kéne nyuljak a puncimba és belül is ki mosni.. En sosem csináltam ilyet sőt nem is hallottam erről. Nálunk régen mindig azzuhanyzás volt a kisfurdes és csak ha bele ültem akkor mostam csak meg mindenem mert az volt a nagyfurdes, de pasim szerint nincs ilyen és engem teljesen félre neveltek és az a normális ha mindennap meg mosom minden testrészem.
2015. dec. 19. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly? Nagyon kamuszagú a kérdésed...

Igen, az az alap, hogy mindenedet megmosod. A fejed tetejétől a lábujjadig.

Egyetlen dolgot mondott rosszul a pasid, hogy nem kell benyúlnod odalent, ugyanis a hüvely egy öntisztító szerv, inkább ártasz vele, ha belülről mosod, ugyanis könnyen felborult a hüvely ph-ja és lesz hüvelyi fertőzésnek kitéve az illető.

De a többiben igaza volt.

2015. dec. 19. 16:23
 2/7 anonim válasza:
60%
Alapvetően higiénikus, ha minden testrészedet megmosod. A 'benyúlkálást' nem javallanám, mert húgyúti fertőzéshez vezethet.
2015. dec. 19. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész testet kell, de a legnagyobb figyelmet az általad sorolt szerveknek plusz a lábnak kell szentelni.

A pasidnak pedig nyilván nincs vaginája. Azt belülről semmivel nem kell mosni, a lúgos szappanok felborítják a savas ph-t és rövid időn belül garantált valami fertőzés.

2015. dec. 19. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Nyilván mindent meg kell mosni, nem muszáj tusfürdővel (a párom soha nem is használ olyat, de naponta fürdik és tiszta), de vízzel igen... Minek zuhanyzol akkor, ha nem teszed? Nekem ez fura, de lehet, hogy nem így érted, hisz víz úgyis hull rád itt is, ott is, nem? :)

Tusfürdővel hasonlóan bánok, mint te, bár nálam a lábfejem is kap meg ahol érem magam :) De nem igyekszem, hogy pl. a hátam közepe is kapjon... Olykor kádban is fürdök, az bizonyára alaposabb, de akkor nem kenek sehova semmit, elintézi a tusfürdős víz.

Amikor lavórban mosdottam, akkor megmostam mindenem a szappanos vízzel s ugye némely részek kaptak direkt szappant :)

2015. dec. 19. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
#1: Azért nem fejtetőig... A hajas fejbőrt heti egyszer mosom meg, hajmosáskor, nem mindenki kopasz vagy piszkos munkát végző vagy extrém zsíros hajú, hogy naponta kelljen :)
2015. dec. 19. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:

"#1: Azért nem fejtetőig... "

Nem szó szerint gondoltam nyilván!

2015. dec. 19. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez minden embernél nagyon különbözik. Én például meglepődve olvasom, hogy itt sok válaszolónak az is fürdésnek minősül ha bevizezi magát esetleg szappanos/tusfürdős vízzel. A mi családunkban csak az számít fürdésnek ha kézzel vagy szivaccsal aktívan lemossuk magunkat. Akár kádban, akár zuhanyzóban vagyunk. Én nem is érezném magam attól tisztának ha csak bevizezném magam.

Amúgy vannak olyan téli napok amikor egész nap ki sem mozdulok, semmit nem csinálok, olyankor én is így szoktam fürdeni, mert pazarlásnak tartanám teljesen lemosni a "semmit". És egyáltalán nem kötelező úgy zuhanyozni, hogy az egész tested vizes legyen. Ha derékmagasságba akasztod a zuhanyrózsát, vagy csak a csapot nyitod ki, akkor elég jól lehet irányítani, hogy hol legyél vizes. Nyáron azért nincs ilyen. Ha meg a pasimmal találkozom, akkor főleg nem. Az viszont nettó hülyeség, hogy be kéne nyúlkálnod. Mondd meg a pasidnak, hogy semmit sem ért a női dolgokhoz.

2015. dec. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!