Ha cickafarkfű vagy palástfő teát iszom, annak ugyebár hatása a peteérés elősegítése és javitja a termékenységet, tehát könnyebben teherbe is lehet esni?
én a görcsök miatt próbálnám ki valamelyiket,de nem akarok könnyebb teherbeesést,mert még nem tervezek babát és fogamzásgátlót nem szedek (övszeres védekezést folytatunk a párommal)
tehát ha elkezdem inni,akkor nagyobb esélye van esetleg,hogy előváladék, amibe van spermium, (ha véletlen bejutna) esetén is könnyebben essek teherbe?
milyen más teákat,alternatív megoldásokat ajánlanátok görcsökre?
nekem nagyon erősek szoktak lenni,van hogy már rosszul is vagyok tőle,cataflamot szedek de az se mindig hat,nőgyógyász már adott egyszer egy gyógyszert de az sem segített
17/L
Amikor megteheted forrós vizes palackkal próbálkozz, lehet kapni melegítő párnát is. Nekem talán ez a legjobb. Cataflam nem tudom mennyire görcsoldó, inkább az kéne fájdalomcsillapító helyett.
Bizonyos fogamzásgátlók is mérsékelik a görcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!