Milyennek számít egy 16 éves lány, aki 158 cm és 42 kg? Kórosan sovány, vagy csinosan vékony? Nincs rajta sok izom, sőt.
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 11:16
1/10 anonim válasza:
Vékony, de nem kóros. A csinosságot a számokból nem lehet megmondani. Aki vékony, annak is lehet görbe lába, rövid lába, egyenes dereka, lapos feneke. Szóval a csinosság nem a kilótól függ.
2/10 A kérdező kommentje:
A combjai hosszúak, a lábai nem azok a mai divatos pálcikalábak - inkább nőiesen csinosak, szépek -, a csípője kb. 85 cm, a dereka kb. 60 cm, az egyenes derék alatt nem értem, hogy mire gondolsz, a mellei kb. B kosarasak, keskeny háta van és keskeny vállai, a karjai vékonyak.
2016. febr. 14. 11:42
3/10 anonim válasza:
Ez nem kórosan sovány, de azért nem ártana odafigyelni, hogy hármassal ne kezdődjön a súly. Ez még elfogadható. Ezzel nem hinném, hogy gond lehet, ugyanúgy megvan az esélye szépnek, illetve kevésbé szépnek lennie.
4/10 anonim válasza:
Kép nélkül akármilyen adatokat írsz le, nem lehet tudni, hogy csinos-e valaki. Ugyanazokkal a számokkal lehet valaki szép is meg ronda is.
A lényeg, hogy nem vagy kórosan sovány. Vékony vagy, de nem beteges. Csak ne legyél ennél vékonyabb, arra figyelj oda.
5/10 A kérdező kommentje:
Ő a barátnőm. Azért kérdeztem, mert mindenki azt mondja róla, hogy kórosan sovány, de szerintem csak csinos.
2016. febr. 14. 12:00
6/10 anonim válasza:
Szerintem se kórosan sovány. Ha 10 centivel magasabb lenne, na akkor már azt mondanám, hogy igen. Viszont nem ártana izmot szednie magára, pláne, mivel keskeny a válla, és amikor egyre nőiesebb lesz, úgy lesz egyre körtébb alakja.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem az a fő kérdés, hogy sovány vagy csinos, hanem az, hogy ez a súly párosul-e testkép- vagy evészavarral.
8/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs a súlyoddal.Én 20 éves koromig az 50 kg-ot nem tudtan elhagyni,25 éves koromra szedtem össze magam és mára lettem 60-61 kg.(166 cm vagyok kb)
9/10 anonim válasza:
Még csak 16 éves,de hogy kell hogy már most úgy nézen ki,meg annyit nyomjon mint sok 30-40 éves akik a vékony,de nem csontkolekciók táborát erősítik.
Pont jó.
10/10 anonim válasza:
Szia :) 15 vagyok kicsit magasabb 165cm és 47 kg de elég izmos vagyok. Szerintem inkább csinosan vékony vagy és semmiképpen sem kórosan sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!