Mi lehet a baj? Részletek lenn.
Figyelt kérdés
úgy olvastam, hogy a fehér folyás teljesen természetes és semmi baj sincs vele, amíg fehér/átlátszó színű és nincs szaga. nos, nekem eddig olyan volt, csak hogy most kicsit barnás színe van.. de nem érzek semmilyen kellemetlen érzést, sem viszketést. és nem tudom hogy ez mitől lehet. kérlek segítsetek. köszönöm :) L/162010. márc. 30. 17:28
1/4 anonim válasza:
Megjött már a menstruációd? Ha nem, akkor ez azt is jelentheti, hogy ez már az.
2/4 A kérdező kommentje:
most múlt el egy hete .
2010. márc. 30. 17:34
3/4 anonim válasza:
Menj el orvoshoz vele, mertha nem vagy már szűz, akkor könnyen lehet, hogy valami fertőzést kaptál el, vagy épp felfáztál, és azért van ez. Nem szabad félvállról venni ezeket, mert könnyen átcsaphat súlyosabb problémává... :(
19/L
4/4 anonim válasza:
lehet hogy kicsit felfáztál!
nekem is volt már ilyen!
meleg sós fürdő az jót tesz!
vagy ha van bioptron lámpád, az is jó!
de ha pár napon belül nem múlik el vagy rosszabb, akkor doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!