Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye ez nem mióma vagy valami...

Ugye ez nem mióma vagy valami hasonló? Részletek lenn!

Figyelt kérdés
4 napja menstruálok már, de ez az eddigiekhez képest szokatlan! eddig erős görcseim voltak, és szenvedtem, most meg alig éreztem mikor elkezdőött a vérzésem, viszont nagyon erős. a 2.napon egész nap rengeteg darabka jött ki belőlem, és most a 4 napon kb 1/3 tenyérnyi darab jött ki belőlem :S ez kora délután volt azóta enyhe a vérzésem, és nem volt egyéb kilőkődés...nagyon stresszes időszakot élek most, lehet ez a baj?? másnak is volt ilyen? 23/L
2010. okt. 22. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon stresszelsz.az egyik ismerősömnek is ilyen tünetei vannak a stressztől.NYUGI
2010. okt. 22. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
A stressztol lehet. Gyogynovenyteat fogyaszthatsz, cickafarkfutea segiteni fog es nyugtato vagy hangulatjavito teat vegyel es ezeket fogyaszd. A nyugtatoteat reggel es este fogyaszd, a cickafarkfuteat pedig napkozben. Csalanteat is fogyaszthatsz a verveszteseged miatt, mivel nagy a vastartalma.
2010. okt. 22. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!