Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez mi a csoda?

Szerintetek ez mi a csoda?

Figyelt kérdés
Szoval nyaron kezdodott, az, hogy felallas utan megszedulok, eddig ilyen soha nem volt, majd kesobb mar ajultam is el.. Most pedig valami erdekes allapotba kerulok ilyebkor, semmit sem erzekelek a kulvilagbol, onkentelen mozgasokat csinalok, majd ujra visszaterek ide..Igen, tudom menjek orvoshoz, nem vagytok orvosok.. De ugy megis, szerinetek ez mi?
2016. febr. 14. 01:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, orvos.

Talán epilepszia... de ki tudja.

2016. febr. 14. 01:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Hirtelen felszökik a vérnyomás mikor felállsz.

Kevés folyadék fogyasztás, túl sok alvás, bioritmus változás lehet a baj, de ezt én sem tudom biztosan.

2016. febr. 14. 02:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Mikor hirtelen allsz fel azt a vernyomasod okozza. Nem tudom mennyire normalis a pillanatnyi szedules, ez nalam is jelen van.

De a szoveged tobbi reszere konkretat nem nagyon tudnek irni... talan keringesi vagy idegrendszeri problema, lehet epilepszia is

2016. febr. 14. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!