Hol lehet kapni Lactacyd Femina intim higiéniás folyadékot? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A nőgyógyást már felírt 2 hüvelygomba elleni gyógyszert is, de nem múlt el a folyásom még most sem. Erre ezt a Lactacyd Feminát ajánlotta, hogy majd akkor attól elmúlik ez a folyás. Elmentem a gyógyszertárba, de azt mondták, hogy nincs ilyen. Vagyis náluk legalább is nincs..nem is hallott még ilyenről. És mondta, hogy nézzem meg a rossmannba, hátha van. De ottsem találtam. (igazából nemis gondoltam, hogy lenne ott ilyen) De most akkor honnan szerezzek ilyet? És egyáltalán miért írt ilyet nekem föl a doki, hogyha nincs is ilyen a gyógyszertárban? Egyáltalán elmúlna ettől? Vagy inkább valami mást tanácsoltok?2010. márc. 30. 15:31
1/3 bp1985 válasza:
Auchan, Tesco, Cora, Cba, Match, Dm, Rossmann, Schlecker (vagy mifene). Elég ennyi?:):):):):):):):):):)
2/3 anonim válasza:
Én csak intim szappant és intim törlőkendőt ismerek ilyen márkanéven, de attól nem múlik el a folyásod, az biztos. Csak megfelelő higiéniát és ph-t biztosít.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt hüvelygombám, ami elmúlt a lactacydtól, azonban betiltották vagy mi. Már csak a külső mosakodóját lehet kapni. De ha bemész a patikába, ott kb 1000 ft-ért kevernek neked össze hasonlót. Én is azt vettem, miután betiltották a lactacydot.
Bemész és megkérdezed hogy intim higiéniás folyadékot tudnak-e keverni. Nekem csináltak olyan kis barna üvegben adták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!