Mivel lehet enyhíteni a PMS tüneteit?
A menstruáció előtti napokban teljesen megbolondulok. Már alapból is nagyon feszült, ideges vagyok egész nap, és bármilyen jelentéktelen apróságon képes vagyok felhúzni magam. A körülöttem lévőkkel is sokszor csúnyán beszélek. Nem találom a helyem, semmihez semmi kedvem, mégis unatkozom. Plusz egész nap folyamatos éhségérzet gyötör, sokkal többet eszem mint máskor, mert egyszerűen úgy érzem, hogy éhen halok, ha nem eszem gyorsan valamit, pedig amúgy igyekszem figyelni az étrendemre. Tudom, hogy ez egy természetes folyamat, de mégis kezd már elegem lenni, hogy minden hónapban ez van, és szeretném enyhíteni valahogy.
Gyógyszert inkább nem szednék, ha nem muszáj, inkább valami gyógynövény/gyógytea, jól bevált házi praktikák érdekelnének.
Ti mit ajánlotok, nektek mi válik be a PMS enyhítésére?? Várom a tapasztalatokat!
a premensrol nincsenek jo tapasztalatok
cickafark tea, palastfu tea - napi szinten
sportolj rendszeresen
szedj vas tablettat c vitaminnal es magneziumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!