Segitssetek! Régóta tart már az alhasi fájdalmam és a melleim hatalmasra nőttek és néha nyilaló elérzésem van. Nem vagyok se mensi se peteérés alatt. Az orvosok nem talalnak semmit vajon mitől lehet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 08:16
11/21 anonim válasza:
Privibe írtam,de ha ciszta akkor nyugi nem vagy terhes.
12/21 A kérdező kommentje:
Sajnos
2016. febr. 11. 19:32
13/21 anonim válasza:
Olvastam hogy 4 orvos,4 véleményt mondott hadi uh-ra vagy hüvelyi uh-ra menj el ha az orvos nem végzett ilyen vizsgálatokat
14/21 A kérdező kommentje:
De vegzett.
2016. febr. 13. 09:35
15/21 anonim válasza:
Privibe írtam.
Háziorvosodat keresd fel mutasd meg a leleteid mert a mell növekedésnek valami oka van,ő lehet tudja merre,milyen orvoshoz menjél tovább.Ne enged hogy lerázzanak az orvosok.
16/21 A kérdező kommentje:
De nem tudok mit tenni. Majd egy 2het mulva kerek idopontot. Mire a gyogyszerem elfogy.
2016. febr. 14. 21:10
17/21 anonim válasza:
Oké,ha valami kiderül emeld ki a kérdést és írd meg mi volt az orvosnál.Csak ne enged hogy lerázzanak,mert cisztától nem fog a melled megnőni,jó lenne ha kiderülne mi miatt nő a melled.
18/21 A kérdező kommentje:
hát már énis örülnék ha kiderülne
2016. febr. 16. 14:14
19/21 anonim válasza:
Privibe írtam.Úgy sajnálak,ez a kálvaria amint végig mész nem semmi,mindent megteszel,tucat orvoshoz elmész és senki nem mond semmit,vagy mindenki mást mond és csak találgatnak.
Remélem végre választ kapsz.
20/21 A kérdező kommentje:
Koszonom.... Hat mar nagyon rossz
2016. febr. 16. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!