Középidős vérzése valakinek?
Nekem is szokott lenni, pont ez, amit leírtál. van, hogy csak barna pöttyök, van, hogy rendes vérzés, mintha megjött volna. Eltart egy-másfél napig. Néha annyira szúr az oldalam (és nekem is a jobb), hogy nem tudok ülni, állva jobb. Általában halál stresszes is vagyok.
Voltam vele nőgyógyásznál, aki azt mondta, a hormonszinttel vannak a tünetek összefüggésben. A hormonháztartás alakulásával a tünetek erősödnek, csökkennek, néha nem is jönnek elő.
2016. jan. 25. 20:03
Ja és nekem 8 hónapon át volt meg minden hónapban a peteérésemkor ez a tünetegyüttes, most már csak időnként van, de a doki szerint normális.
2016. jan. 25. 20:08
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt.hat lehet akkor a hormonok mert decemberben volt és sok volt a stressz,janaurban nemvolt csak görcsök peteéréskor,most meg megint ez van meg sokat stresszeltem a vizsgák miatt.Erre amugy a doki ad valami gyogyszert?
Nekem nem adott, azt mondta, ha nem bírom, szedhetem ugyanazt a görcsoldót, amit menzeszkor (Apranax).
2016. jan. 25. 20:13
Nekem is van időnként ilyen, és azt mondta az orvosom, hogy normális. Sőt azt mondta, az ilyen nők általában könnyebben teherbe tudnak esni, mert ezekből a tünetekből tudják, mikor van a tüszőrepedés és így jobban tudják időzíteni, mikor legyen az együttlét.
2016. jan. 25. 20:47
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Azért elmegyek dokihoz.És az mitől lehet,hogy rengeteget pisilek..?nem sokszor,hanem éjjel felkelek majdbe pisilek,vissza alszom megint pedig nem is iszom sokat,de azt erzem mintha csipne a hasam alja vagy nemtudom mi meg a derekam is fáj.neten meg már olvastamik a daganat tünetei....kár volt
Jaaa..... hát ha ezt hamarabb leírtad volna...
valószínűleg felfáztál, hólyaghurutod van. Ez a vesédre is rámehet, úgyhogy orvos mielőbb. Ez is járhat némi kis vérzéssel és görccsel, akkor lehet, hogy amit eddig tárgyaltunk az a hurut tünete. Házidoki ír fel antibiotikumot rá, ha tünetmentes vagy és még mindig középidős vérzésed van, majd akkor menj el nődokihoz.
2016. jan. 26. 05:52
8/10 A kérdező kommentje:
voltam hazidokinal.gyorsteszt vizelet jovolt.elkuldte a vizeletet laborba meg vert.is.de eleg erdekes volt zavaros feher valamikkel. ma ejjel is 3sor voltam kint faj a jobb felen a derekam es hanyingeremvan.:-( megprobalok inni az eredmenyekig teat. csak az az erdekey;hogy ugye felfazasnal keveyet pisilsz sikszor.de en sok mennyisegut
Terhes biztos nem lehetsz, ugye? Mert nekem a terhessegem tünetei tök ilyenek: minden ejjel többször is ki kell mennem pisilni, erösen faj a derekam, hanyingerem van. Van, akinek barnazas es furcsa alhasi fajdalom is jelentkezik az elejen...
2016. jan. 26. 16:58
10/10 A kérdező kommentje:
szerintem nem lehetek az.páromnal mindig védekezünk .rettentö láb fájdalmam is van...holnap visszamegyek dokihoz
Kapcsolódó kérdések: