Nektek is így telik meg a betét?
Nekem is ez volt a gondom. Mivel nem akartam éjszakára tampont is viselni a betét mellett, így más megoldáson kellett gondolkodnom.
Éjszaka az erősebb két napon a hosszabb / éjszakai betétet választom és még kicsit jobbra és kicsit balra is beteszek egy-egy betétet. Így semelyik irányban nem szoktam átázni.
Az is előfordul, jó nagy vattát (3 réteget csinálok) teszek be a bugyiba és szintén, soha nem áztam így át.
Nappal tampont is, betétet is használok az erősebb napokon és pár órán belül cserélem.
igen, sajnos mindig ez van.
ezért amikor tehetem tampont használok.
35/l
#1 "még kicsit jobbra és kicsit balra is beteszek egy-egy betétet. Így semelyik irányban nem szoktam átázni."
Erre már én is gondoltam, de sosem mertem. Tényleg működik? Ha kicsit oldalra rakod, akkor nem baj hogy oldalt lelóg a bugyiról?
Pont ez a lényeg, a bugyin túl kilógása. De ez akkor jó, ha olyan betéteket ragasztasz az alsó betétre, aminek nem a legszélén van a ragasztó csíkja, mert akkor a combodhoz ragad és ez zavaró.
Ha meg a ragasztós csík a szélén is van, akkor sincs gond, mert akkor lazán ráfordítom a bugyi aljára és odaragasztom. Így erősebb, vastagabb lesz a bugyi szélénél, ami szintén megakadályozza az átázást.
Próbáld ki, aztán meglátod.
sajnos igen,
a tul sok verveszteseg nem jo,
szedj vasat, a sok c vitamin pedig enyhiti a sok verzest, s a vas felszivodasahoz is kell amugy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!