Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is így telik meg a betét?

Nektek is így telik meg a betét?

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor átázom, mert a betét nem előre-hátra oszlatja el a vért, hanem jobbra-balra, és a szárnyakra is rámegy, így gyakran kétoldalt átázom annak ellenére, hogy még nem kellene cserélni. Ilyen értelemben nem is tudok a hosszabb/éjszakai betéttel mit kezdeni, mert az is csak hosszabb, oldalt ugyan ez a helyzet. Próbáltam én már pont akkora bugyit,hogy jól illeszkedjen, vagy nagyobbat is, amire a szárny már ráfeküdt,de egyik sem volt a százszázalékos biztonság. Csak én nem bírok egy szimpla betétet használni?

2016. febr. 4. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt a gondom. Mivel nem akartam éjszakára tampont is viselni a betét mellett, így más megoldáson kellett gondolkodnom.

Éjszaka az erősebb két napon a hosszabb / éjszakai betétet választom és még kicsit jobbra és kicsit balra is beteszek egy-egy betétet. Így semelyik irányban nem szoktam átázni.

Az is előfordul, jó nagy vattát (3 réteget csinálok) teszek be a bugyiba és szintén, soha nem áztam így át.

Nappal tampont is, betétet is használok az erősebb napokon és pár órán belül cserélem.

2016. febr. 4. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

igen, sajnos mindig ez van.

ezért amikor tehetem tampont használok.

35/l

2016. febr. 4. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 "még kicsit jobbra és kicsit balra is beteszek egy-egy betétet. Így semelyik irányban nem szoktam átázni."

Erre már én is gondoltam, de sosem mertem. Tényleg működik? Ha kicsit oldalra rakod, akkor nem baj hogy oldalt lelóg a bugyiról?

2016. febr. 4. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a lényeg, a bugyin túl kilógása. De ez akkor jó, ha olyan betéteket ragasztasz az alsó betétre, aminek nem a legszélén van a ragasztó csíkja, mert akkor a combodhoz ragad és ez zavaró.

Ha meg a ragasztós csík a szélén is van, akkor sincs gond, mert akkor lazán ráfordítom a bugyi aljára és odaragasztom. Így erősebb, vastagabb lesz a bugyi szélénél, ami szintén megakadályozza az átázást.

Próbáld ki, aztán meglátod.

2016. febr. 4. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Tampon... nekem semmi más nem vált be, de néha még azzal is átázok reggelre. :(
2016. febr. 6. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:

sajnos igen,

a tul sok verveszteseg nem jo,

szedj vasat, a sok c vitamin pedig enyhiti a sok verzest, s a vas felszivodasahoz is kell amugy is

2016. febr. 18. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!