Menstruálás közben tesi?
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor szabad-e tesizni? Nekem 7 napig van, első két-három napban elég necces, legszívesebben nem is sétálnék... A tesitanárunk nem ad felmentést, viszont mikor nyújtunk vagy ugrálunk, az nekem nagyon kellemetlen. Főleg az ugrálás, attól nagyon fáj a hasam, futástól viszont sokkal kevésbé. Régóta szeretném már megtudni, hogy ilyenkor mit kéne hanyagolni, ha egyáltalán kell. Köszönöm a válaszokat előre is! :)
16/L
Szabad egyébként. Könnyítést lehet kérni, felmenteni nem igazán szoktak, mert nem betegség, a mozgás pont segít a görcsökön, szólsz a tanárnak és megért, a pasik a legtöbbször igen :D a nők... nem igazán, ekkor elmész orvoshoz és kérsz igazolást, ami szintén a dokin múlik: van amelyik elmagyarázza hogy ez természetes (később a munkában főleg nincs felmentés ezidő alatt) vagy megért és ír könnyítésről ez időre papírt.
Sokan ilyen indokkal akarják elmismásolni a tesit, miközben semmi bajuk.
Ha nincs más akkor kell találnod egy hatásos görcsoldót, amit óra előtt beveszel és tampon.
Köszönöm a válaszokat! :)
Amúgy nem azt akartam írni, hogy nem tudok semmit sem csinálni ilyenkor. Vagy nem tudom, hogy pl. az utolsó így értette-e, mert írtad, hogy majd a munkában... De nyilván felnőtt koromban, mikor dolgozni fogok, nem kell köröket futnom meg átugrálni zsámolyokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!