Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha még nem állt be?

Normális, ha még nem állt be?

Figyelt kérdés

4 éve jött meg először, de még mindig nem állt be. Van, amikor ki is marad, meg van, hogy nagyon kevés, igazából egy tisztasági betét is elég. Ez az utóbbi általában hosszabb ideig szokott eltartani kb 7-10 nap. Máskor meg rendes, olykor elég erős is a vérzés.

Hallottam olyat, hogy valakinek csak a szülés után állt be, vagy ugye fogamzásgátló szegésével.

19/l

2016. febr. 3. 11:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ennyire komoly is lehet? Eddig úgy voltam vele, hogy majd csak beáll valamikor, mert vannak olyan nők, akiknek csak felnőtt korukban vagy akkor sem teljesen, de akkor utánajárok.
2016. febr. 3. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért ne ijedj meg! Elnézésed kérem, hogy itt az egyik válaszadóval dúldramatizáltuk a dolgot.

De 19 évesen egyébként sem baj, ha elmégy egy szűrővizsgálatra, és akkor meg tudod beszélni a dokival.

Egyébként meg én változatlanul ajánlom, hogy olvass utána a ciklusbarát teának, amit belinkeltem...

2016. febr. 3. 16:04
 13/13 anonim ***** válasza:

nem, csak leírtam, hogy bármi állhat a háttérben

azért 19 évesen már elég idős vagy ahhoz, hogy már be kellett volna állnia a ciklusnak

2016. febr. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!