Ez lehet terhesseg?
Ha megjött rendesen a menstruációd, akkor nem vagy terhes.
A betegség miatt vagy most rosszul.
A barna folyás lehet valami fertőzés.
A "lehet" mindig ott van annak aki él szexuális életet, bármelyik védekezési módszer mellett, teljes biztonságot csak a szexmentes élet ad :) Nekem ezt a nőgyógyászom mondta.
A megszakítás rizikós nagyon!! A biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet most is és még később is, de a jövőben inkább válasszatok egy jobb módszert, hogy ne kelljen stresszelni (a stressztől ráadásul kimaradhat, ami fokozza a gondot, ördögi kör lesz belőle).
Amúgy betegségtől lehet a rosszullét inkább, ilyen hamar nem jelentkeznek tünetek.
Ugy fekudtunk le hogy nem vette el a szuzessegem csak egy kicsit berakta.
Szoval meg szuz vagyok.
Nagyon felek hogy terhes lettem.
Jaj te hülye liba, ha kicsit bedugta a farkát, már nem vagy szűz. Istenem, ennyi félreinformált idiótát ebben a kategóriában...
A szűzhártya pár centire van a hüvelynyílástól, tehát ha kicsit dugta be, akkor is átdugta rajta. És egy ember addig szűz, amíg nem jár benne farok. Benned járt, tehát NEM vagy szűz. Felelőtlen annál inkább... Lehetsz terhes, a teszt se pontos mindig, és ritkán megjöhet attól még a mensi, hogy egy nő terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!