Lehetséges, hogy terhes vagyok?
A párommal nem védekezünk. Tulajdonképpen nem “próbálkozunk”, inkább csak “hagyjuk, hogy legyen”, ha összejön, összejön.
Utolsó menzesem december 30-án jött meg. Fontos, hogy eddig mindig, kivétel nélkül a menzeszemet megelőző 1-2 hétben nagyon fájt és megduzzadt a mellem. Ez most teljesen kimaradt, és 3-4 napja szúró fájdalmat érzek az alhasamban. Nem vészes, de folyton ott van. Eleinte az alhasam minden részén éreztem néha szúrásos fájdalmat, de most már inkább csak a bal felén. Gyakori a vizelési inger is (nem olyan, mint amikor fel van fázva az ember lánya, csak gyakran érzem, hogy kell pisilni, de nem szúr, vagy éget).
A elmúlt két hétben nagyok voltak a hangulatingadozások is, és hányingerem is volt néha. A utóbbi időben mért testhőmérsékletem 37 feletti.
Tesztet még nem vettem.
Nem akarom túllihegni a dolgot, de lehetséges lehet-e, hogy terhes vagyok? Esetleg valami más? Valaki tapasztalt hasonlót?
Nem biztos, hogy terhes vagy, menstruáció közeledte is okozhatja ezeket a tüneteket. Nálam pl így szokott menni.
Nekem nem szokott mindig a mellem megduzzadni, és fájni. Van amikor igen, van amikor nem. Ez változó.
Menstruáció előtt én gyakran érzek szúró "fájdalmat" a hasamban, én is többnyire csak a bal tájékon.
37 feletti fok peteérésre is utalhat.
Ha úgy gondolod, hogy elég idő eltelt, akkor vegyél legalább 2 különböző tesztet, és reggeli vizeletből tesztelj.
Lehet, hogy terhes vagy, de nem biztos.
Mindenesetre, ha szeretnétek babát, akkor szurkolok!
22/L
Köszi a válaszokat lányok!
Igazából azért is merült fel a kérdés, mert amióta menstruálok nem sosem volt még olyan, hogy a mellem ne fájjon előtte egyáltalán.
Még várok egy napot, és veszek tesztet.
Köszi mégegyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!