Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A párommal nem védekezünk. Tulajdonképpen nem “próbálkozunk”, inkább csak “hagyjuk, hogy legyen”, ha összejön, összejön.

Utolsó menzesem december 30-án jött meg. Fontos, hogy eddig mindig, kivétel nélkül a menzeszemet megelőző 1-2 hétben nagyon fájt és megduzzadt a mellem. Ez most teljesen kimaradt, és 3-4 napja szúró fájdalmat érzek az alhasamban. Nem vészes, de folyton ott van. Eleinte az alhasam minden részén éreztem néha szúrásos fájdalmat, de most már inkább csak a bal felén. Gyakori a vizelési inger is (nem olyan, mint amikor fel van fázva az ember lánya, csak gyakran érzem, hogy kell pisilni, de nem szúr, vagy éget).

A elmúlt két hétben nagyok voltak a hangulatingadozások is, és hányingerem is volt néha. A utóbbi időben mért testhőmérsékletem 37 feletti.

Tesztet még nem vettem.

Nem akarom túllihegni a dolgot, de lehetséges lehet-e, hogy terhes vagyok? Esetleg valami más? Valaki tapasztalt hasonlót?

2016. jan. 29. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet itt ezer tapasztalatot írni, ha a te problémád hátterében más áll. Ha meg kellene jönnie de nem jött meg, tessék tesztet venni. Ha negatív, 3-4 nap múlva újra tesztelsz. Ha az is negatív, fordulj nőgyógyászhoz.
2016. jan. 29. 13:52
 2/5 paradicsom31 ***** válasza:

Nem biztos, hogy terhes vagy, menstruáció közeledte is okozhatja ezeket a tüneteket. Nálam pl így szokott menni.

Nekem nem szokott mindig a mellem megduzzadni, és fájni. Van amikor igen, van amikor nem. Ez változó.

Menstruáció előtt én gyakran érzek szúró "fájdalmat" a hasamban, én is többnyire csak a bal tájékon.

37 feletti fok peteérésre is utalhat.

Ha úgy gondolod, hogy elég idő eltelt, akkor vegyél legalább 2 különböző tesztet, és reggeli vizeletből tesztelj.

Lehet, hogy terhes vagy, de nem biztos.

Mindenesetre, ha szeretnétek babát, akkor szurkolok!

22/L

2016. jan. 29. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat lányok!

Igazából azért is merült fel a kérdés, mert amióta menstruálok nem sosem volt még olyan, hogy a mellem ne fájjon előtte egyáltalán.

Még várok egy napot, és veszek tesztet.

Köszi mégegyszer!:)

2016. jan. 29. 14:12
 4/5 paradicsom31 ***** válasza:
Majd írd meg mindenképp az eredmény!
2016. jan. 29. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kivetel nelkül mindig faj a mellem, mielött megjön, es amikor terhes lettem, akkor is ugyanugy fajt, meg a nem vart napja utan is! Egy idöben hömeröztem es akkor fordult elö egyszer olyan, hogy nem fajt a mellem, akkor konkretan nem volt ovulaciom a högörbe szerint, es kesett 4 napot a mensesem, de nem voltam terhes. A 37 fok feletti hö viszont arra gyanus, hogy neked volt ovulaciod, es most a lutealis fazisban vagy. Persze lehetsz terhes is, igy szerintem teljesen fölösleges, hogy itt agyalunk, mivel csak te magad tudod a kerdest egy teszttel megvalaszolni...
2016. jan. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!