Rosszkor szedtem be az elso fogamzasgatlo tablettam. Mikortol hathat? Lehet bajom?
Figyelt kérdés
Elso menstruacios napon akartam eredetileg bevenni eletem elso fogamzasgatlojat, egyik nap ki is valtottam, aznap este azt vettem eszre hogy enyhen veres de inkabb barna folyasom lenne. Azt hittem igy indul be a menstruaciom es reggelre mar verezni fogok. Be is vettem gyorsan. Mert eddig nem volt sose a 2 menstruacio kozott barna folyasom. Azota szedem viszont se masnap se ma nem jott ver csak tart ez barna folyas. Nem tudom mi lehet ez. Egyaltalan hatni fog igy a gyogyszer? Szedem azota is mert az meg nagyobb hormonalis problemakkal jarhatna ha abba is hagynam. Roxanelle fogamzasgatlot szedek.2016. jan. 31. 18:18
1/4 anonim válasza:
Ilyen esetben megvárnám, míg elfogy az első levél.
Amúgy meg az számít vérzésnek, amikor vérzel is, nem, amikor csal barnán maszatolsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Az elso level utan biztosan hathat szerinted?:)
2016. jan. 31. 20:38
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy hat. Megvárod az első szünetet, utána már mehet gumi nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
Ennel a gyogyszernel nincs szunet. 2 szinu tablettabol all, rozsaszin 21db es 7db feher, de gondol akkor ha vegeztem az elso levellel akkor is mehet:)
2016. febr. 1. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!