Mi történik, ha abbahagyom a fogamzásgátló tablettám szedését?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve szedek már Lindynette 20-at, és semmi problémám sincs. A párom elutazik messze dolgozni és (ha minden jól megy) havonta egyszer találkozunk, így nem látom értemét, hogy szedjem, mert máshogy is tudunk védekezni akkor, ha itthon van. De vajon mi fog történni ill. mi történik, ha abbahagyom? Vajon milyen reakciói lehetnek a szervezetemnek, ha hirtelen elvonom tőle a tablettát? (Gondolok itt a mellékhatásokra: Fogyás? Hízás? Menstruációs zavar hónapokig? Pecsételő vérzések össze-vissza?? stb.) Ha valaki átélt már ilyet, vagy van vmilyen információja kérem segítsen!2010. júl. 24. 16:42
1/3 anonim válasza:
Szintén ugyanezt a tablettát szedtem, mikor tavaly elhagytam abszolút nem tapasztaltam semmi különöset, nem vettem észre semmilyen mellékhatást.
2/3 anonim válasza:
5 év után hagytam abba januárban a fogamzásgátló szedését, én is paráztam, hogy totál felborul a hormonháztartásom, ehhez képest nem maradt ki egyetlen vérzésem sem (igaz változó hosszú a ciklusom) , a bőröm picit pattanásos lett, de hamar tudtam kezelni - és ennyi, semmi már negatívum nem volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! Hát most már kicsit megnyugodtam :))
De lenne még egy kérdésem: Szerencsére felmerültek olyan variációk is, hogy utána tudnék menni, de csak kb 1 fél év múlva. Ha ez bejön, akkor vajon így is vállaljam? Vagy 1 fél évet nem ér meg kihagyni?
2010. júl. 28. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!