Mitol szedulhetek mar egy hete?
Korulbelul egy hete szedulok,mostanra kicsit alabbhagyott. Tegnap este elalvas elott hanyingerem volt es meg most is kicsit rosszul vagyok. A terhesseget kizarom abbol a szempontbol,hogy gyogyszert szedek es egy petefeszkem van. Ez csak panik, stressz? Nem igazan tudom magamat kipihenni hetek ota. A hipochondria miatt lehet csak bekepzelem? Nem ertem. :(
18/L
Pont most válaszoltam egy ilyen kérdésre és pont én is most irtam ki egyet :D 19/L
1 hete van nekem is, én inkább frontérzékenységre gondolok, de tájékozódás érdekében utánanéztem itt is :) ha itt az oldalon beírod a keresőbe hogy "szédülés" akkor megtalálod szerintem az én kérdésemet is, az lesz az amiben leírom hogy a szédülésem inkább olyan mintha a fejem hátuljában összpontosulna az erőm és az hagyná el a testem. Ezt azért írom, mert ha nem kapsz nálam több Infóval szolgáló választ, érdemes megnézned a többi kérdést is, hátha ott kapsz választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!