Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol szedulhetek mar egy hete?

Mitol szedulhetek mar egy hete?

Figyelt kérdés

Korulbelul egy hete szedulok,mostanra kicsit alabbhagyott. Tegnap este elalvas elott hanyingerem volt es meg most is kicsit rosszul vagyok. A terhesseget kizarom abbol a szempontbol,hogy gyogyszert szedek es egy petefeszkem van. Ez csak panik, stressz? Nem igazan tudom magamat kipihenni hetek ota. A hipochondria miatt lehet csak bekepzelem? Nem ertem. :(

18/L

2016. jan. 30. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Pont most válaszoltam egy ilyen kérdésre és pont én is most irtam ki egyet :D 19/L

1 hete van nekem is, én inkább frontérzékenységre gondolok, de tájékozódás érdekében utánanéztem itt is :) ha itt az oldalon beírod a keresőbe hogy "szédülés" akkor megtalálod szerintem az én kérdésemet is, az lesz az amiben leírom hogy a szédülésem inkább olyan mintha a fejem hátuljában összpontosulna az erőm és az hagyná el a testem. Ezt azért írom, mert ha nem kapsz nálam több Infóval szolgáló választ, érdemes megnézned a többi kérdést is, hátha ott kapsz választ :)

2016. febr. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!