Mit tegyek? Nagyon görcsöl a hasam amikor menstruálok.
Már elég régóta van ez igy, és nem értem, pedig nem vagyok felfázva se semmi, csak egyszerüen nagyon görcsöl.
Nem szokot azelött nagyon, de most igy az idö elteltéve van amikor sírok és a fájdalom csillapító sem segít :(
Nőgyógyászhoz meg félek elmenni, meg még nem is voltam..
17 vagyok, lassan 18 és ez ahogy idősödöm annál rosszabb :(:(
segitsetek ha tudtok :)
És léci ne küldjetek "lebaszos" megjegyzéseket
előre is köszi!
Teljesen normális, nem kell vele orvoshoz menned, ne ijedj meg.
vannak időszakok mikor jobban fáj és van olyan, hogy meg sem kottyan. Majd elmúlik, fel a fejjel! :)
szia!
nekem mindig nagyon fájt a hasam mikor megjött,és mielött megjött volna,annyira h a fájdalomtól el is ájultam.Fogamzásgátlót irt fel a nögyógyász,és azota mondhatom azt h egy éve max 2x fáj a hasam.ja és azota pattanásom sincs:)
de ha gyors megoldás kell:
- melegits fel egy ruhászsákban sót,sütöben.és mikor már nagyon meleg tedd a hasadra és igy feküdj.nekem elmulasztotta mindig
Tényleg sok nő görcsöl, nem te vagy az egyetlen:) De szerintem jobb lenne, ha rászánnád magad, és elmennél nőgyógyászhoz. Tudom, hogy nem túl kellemes, de azért túl lehet élni:) Ha szégyellős vagy, keress nő nemű nőgyógyászt:) 2 perc az egész, és utána rájössz, hogy nem is olyan vészes. Élsz már nemi életet?
Esetleg próbáld meg a mentateát, az állítólag görcsoldó hatású, meg úgy tudom a cickafark tea is. Ártani biztos nem ártasz vele, max nem használ:)
Igen:)
És köszi a válaszokat (:
Juuj bocsi elírtam magam :S
Nem ugy értettem, hanem hogy a teát már próbáltam. elnézést
Ám nem még nem élek nemi életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!