Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betétet kell cserélnem úgy...

Betétet kell cserélnem úgy érzem de nem tudok?

Figyelt kérdés

Szóval ma már 3 napja van meg. És most indultam el haza kb. 20-25 perce. Éjszakai betét volt bent egész délelőtt de nem telt meg. Sőt alig volt valami. Szóval kb 20 perce cseréltem ki nappali betétre. De màr most úgy érzem hogy megtelt. Lehetséges?

Még egy óráig nem tudom kicserélni. Kb akkor érek haza de ugyebàr a héven nincs sehol mosdó.

Mit csináljak? Reménykedjek hogy csak úgy érzem megtelt? Hosszabb kabátom van de akkor se lenne jó ha átázna. Főleg folyamatosan érzem mintha folyna belőlem.

Köszi 19L

2016. jan. 29. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy megtelt. Próbálj még hozzá berakni egy zsepit.
2016. jan. 29. 13:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot de pont ez az hogy nem tudok. Itt ülök a héven :(
2016. jan. 29. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg fogod szokni ezt a rendszerességet
2016. jan. 29. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Simán kitart hazáig, ne aggódj. Annyira nem tudsz átázni, hogy a kabátodon is meglátszódjon. Ja, és inkább álljál, ne üljél.
2016. jan. 29. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak félek hogy a nadrágomon látszódni fog. De reménykedem :/

Még egy 20-25 perc hazàig. Remélem kitart.

2016. jan. 29. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ilyenkor legjobb a tampon + betét kombináció. Ha a tampon át is ázik, ott a betét, ami felfogja a szivárgást.
2016. jan. 29. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2016. jan. 29. 16:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Hazaértem szerencsésen. Nem telt meg a betét. Nem volt üres de még bírta volna :)

Köszi mindenkinek :)

Csak féltem mert úgy èreztem hogy nagyon folyik :/

2016. jan. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!