Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől barna? Feltétlen el...

Mitől barna? Feltétlen el kell menni nőgyógyászhoz (bár mindegy, úgyis megyünk)?

Figyelt kérdés
Ma reggel barna volt, viszont a wc papíron már sima, megszokott színe volt. Biztos, hogy nem menstruálok, mert 15-én volt meg, és olyan 29 naponta jön meg. Emlékszem, volt már ilyen a napokban, de akkor csak pár csepp. Most beteg vagyok, lázas, és köhögök, mint állat, ezért inkább nem mozdulok ki. :/ Minek tudható be ez a barnaság?

2016. jan. 28. 08:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Ajjaj lemaradt a korom: 14/L
2016. jan. 28. 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Közti vérzés szerintem.Néha előfordul, nem kóros.
2016. jan. 28. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Peteérést szokta néha kisérni.
2016. jan. 28. 08:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam :)
2016. jan. 28. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez normális,néha előfordul még felnőtt nőknél is,betegség esetén meg még gyakrabban előfordulhat.

Ráadásul te meg nagyon fiatal vagy,(túl rég ótanem menstruálhatsz )és a mensi első pár évében bármi előfordulhat ami elfogadható,mensi kimaradozhat,korábban jöhet meg stb(2-4. évben)

2016. jan. 28. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog ez a un köztes vérzés.

Ha más problémád nincs akkor ezért nem kell orvoshoz menned.

2016. jan. 29. 08:27
 7/7 paradicsom31 ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy szerintem peteérésed lehet. Nálam is előfordul a két menstruáció között, de csak ritkábban. Ez ilyenkor természetes.
2016. jan. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!