Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tabletta mellett erős közti...

Tabletta mellett erős közti vérzés már 5. napja? Mi baj lehet?

Figyelt kérdés

A dokim egy hét múlva tud fogadni megbeszélésen, vizsgálatra ennél is később, addig is hozzátok szeretnék fordulni segítségért: 5. napja erős közti vérzésem volt, kb két hete menstruáltam. fogamzásgátlót szedek lassan egy éve, nem volt még ilyen sose. több ok is eszembe jutott, mi válthatta ki: 1. elég szigorú étrendváltásba kezdtem januárba, heti 4 nap kondi, sok fehérjét, rostot fogyasztok, a szénhidrátot drasztikusan csökkentettem, talàn emiatt? de akkor nem előbb jelentkezett volta a vérzés?

2. tipp: aznap, mikor kezdődött a közti vérzés párommal kiruccantunk és sokat kirándultunk, pancsoltunk. Lehet felfáztam?

Kicsit kétségbe vagyok esve, főleg amíg a dokimmal nem tudtam beszélni. Mitől lehet ez? ilyenkor ugyanúgy véd a tabi, amit szedek? :(

Köszi a válaszokat!

2016. jan. 26. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egyszer volt ilyen. Tök indokolatlanul napokig véreztem. Kiderült, hogy a fog. gátlómból elege lett a szervezetemnek, így váltani kellett egy másikra.

Pont kb. egy év szedés után történt nálam is.

Persze nem biztos, hogy nálad is ez történik, csak leírtam a tapasztalataimat.

2016. jan. 26. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
ilyenkor is ved a tabletta? emiatt aggodok a leginkabb :(
2016. jan. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!