Gyógyszer szedése mellett 2szer jön jön megy egy hónapba. Stressz, netán terhesség?
Közel 1 éve szedek foggamzásgátló tabit, Áprilisig probléma mentesen. Akkor volt közti vérzésem ami időben úgy nézett ki, hogy 1 héttel jött meg hamarabb és mire elmúlt, jött a következő. így 2 hétig volt meg. Akkor az orvosom azt mondta, hogy semmi probléma.
Most távol vagyok nagyon az orvosomtól, nem tudok azonnal hozzá menni, ezért a tapasztalataitokra lennék kíváncsi:
Most ismét közti vvérzésem volt, a 11. napon jött meg, nem volt túl nagy mennyiségű, de több, mint a pecsétlő.Tartott 6 napig. Ma veszem be az utolsó szem tabit, és várok, hogy megjön e szombat/vasárnap.
Volt valakinek már ilyen?Netán hallott valaki ilyenről. Amit én találtam abból terhesség lett. Ti mit gondoltok?
Amit nem írtam, hogy olyan érzésem van reggelente, mint aki be van rúgva. Szédelgek, nrki megyek mindennek, húz a fejem össze vissza.
Állandóan ennék, de éhes nem vagyok. Csak egyszer csak hopp, hangosan korog a hasam. néha szúrkál. És a hangulatom is olyan, ami már páromat is megilyesztette. Egyszer nevetek, aztá vitázok vele. Lehet ennek semmi köze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!