Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves koromba jön meg a...

Hány éves koromba jön meg a menzeszem? 11 éves vagyok, voltak feher folyasaim is. Legyszi irjatok NORMALIS valaszokat!

Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet csak így megmondani, de ha fehér folyásod van, akkor valószínüleg nem sokára. De nyugodj meg, ha hamarabb, ha később, de biztosan meg fog jönni.
2016. jan. 25. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a fehér folyásmak szaga van, akkor nézesd meg, elkaptál-e valamit (wc-n, strandon, bárhol el lehet kapni).

Változó, van, akinél évekig is tart ez az "átmenet", de nálam pl. folyás se volt, 14 évesen jött meg, mint derült égből a villámcsapás.

Legyen nálad tisztasági csomag (betét(ek), váltás bugyi, popsitörlő), ha iskolában jönne meg, és ha anyukáddal jó a kapcsolatod, beszélj vele erről, ő el fog mondani mindent, ha eddig nem tette (nővér, unokatestvér, felnőtt barátnő ugyanúgy megteszi). Lehet, hogy " ciki" most vele erről beszélni (nekem is az volt, meg szerintem mindenkinek), ebben az esetben olvass utána az interneten, vagy 8-os és 11-12-es bioszkönyvben (az internetet javaslom, sokkal részletesebben le vannak írva a rendellenességek pl.)

És ne parázz rá, és ne érezd cikinek! Ez természetes dolog, enélkül kisbabánk se lehetne :)

20/L

2016. jan. 25. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2016. jan. 31. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
megjött!:D
2016. jún. 11. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!