Hány éves koromba jön meg a menzeszem? 11 éves vagyok, voltak feher folyasaim is. Legyszi irjatok NORMALIS valaszokat!
Ha a fehér folyásmak szaga van, akkor nézesd meg, elkaptál-e valamit (wc-n, strandon, bárhol el lehet kapni).
Változó, van, akinél évekig is tart ez az "átmenet", de nálam pl. folyás se volt, 14 évesen jött meg, mint derült égből a villámcsapás.
Legyen nálad tisztasági csomag (betét(ek), váltás bugyi, popsitörlő), ha iskolában jönne meg, és ha anyukáddal jó a kapcsolatod, beszélj vele erről, ő el fog mondani mindent, ha eddig nem tette (nővér, unokatestvér, felnőtt barátnő ugyanúgy megteszi). Lehet, hogy " ciki" most vele erről beszélni (nekem is az volt, meg szerintem mindenkinek), ebben az esetben olvass utána az interneten, vagy 8-os és 11-12-es bioszkönyvben (az internetet javaslom, sokkal részletesebben le vannak írva a rendellenességek pl.)
És ne parázz rá, és ne érezd cikinek! Ez természetes dolog, enélkül kisbabánk se lehetne :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!