Lányok nektek hány évesen kezdett szőrösödni a nemiszervetek?
Figyelt kérdés
És azzal egy időbe kezd a honalj is? Hogy tisztázzuk 12 éves lány vagyok és még csak nagyon kicsit szőrös a nemiszervem de a honaljam még egyáltalán nem!
Ha fiatalabb vagy akkor légyszi írj koszi
2016. jan. 25. 18:07
2/6 anonim válasza:
14 15 talán.....relatív későn érő voltam testi adottságokban (piszkáltak is emiatt) aztán most meg behoztam bőven (úgy értem pl mellben :) )
4/6 anonim válasza:
Szerintem olyan 14-15 körül nekem is. Furcsálltam is, hogy nekem még se a hónaljam, se a nemiszervem nem szőrös, de jó érzés is volt. :)
5/6 anonim válasza:
Nemiszerv 9-10 évesen,hónaj 10-11 évesen,cicim 8,5 fél évesen duzzadt meg(nem lettem nagy mellű),mensi,fehér folyás egy időben 11 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!