Lányok nők nektek mikor kezdett szőrösödni?
Figyelt kérdés
Nektek mikor kezdett el szőrösödni a nemiszervetek? Én 12/L vagyok és még teljesen csupasz. Az osztályba mindenkinek szőrös csak nekem csupasz még. Kort is írjatok légyszi.2016. jan. 1. 13:23
1/11 anonim válasza:
Nekem 9 évesen. 12 re rendes bokrom volt már.Cserélnék veled! 14L
2/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt irj privit #1
2016. jan. 1. 13:28
5/11 anonim válasza:
Honnet tudod hogy milyen az osztalytarsaidnak? Am 12
7/11 anonim válasza:
9-10 a nemiszervem,11 a hónajam,de 11 évesen már menstruáltam,fehér folyasom is volt és 8,5 éves korom fele kezdett a cicim nőni,ennek ellenére nem lett nagy😊
Későnérő lehetsz.
Alacsony vagy?
8/11 anonim válasza:
A hónajszőrből meg ha menstruálnak az osztálytársnők már ki lehet következtetni hogy a nuni is szőrös már,meg meg is beszélgethetik.
10/11 anonim válasza:
Kicsit későnértek,de semmi baj nincs.
9-10 évesk már szőrösödnek,cicisednek,11-12 êvesek meg már sokszor menstruálnak is.
Csak azért furi hogy nem szőrösödtük,mert a lányok elvileg előbb érnek mint a fiúk nemileg és 12 éves fiúk is már bőven szőrösödnek sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!