Terhesseg alatti cisztákról kinek van tapasztalata?
Barátnőmnek volt cisztája, nem is tudott róla, a terhességi uh mutatta ki. Semmi gond nem volt vele, ahogy a baba nőtt, a ciszta elmúlt, elnyomta a méh és a baba növekedése. Eszükbe nem jutott tumormarkert csináltatni.
Nekem is volt cisztám de nem terhesség alatt. Úgy jöttem rá, hogy mikor meg kellett amúgy is jönnie, elöntött a vér. Rohanás be a kórházba (addigra csökkent a vér mennyisége) és ott a hüvelyi uh mutatta ki, hogy mandarin nagyságú a cisztám (kb, mint a te nagyobbad). Semmit nem kellett vele csinálni, 3 hónap múlva kellett visszamennem kontrollra, ha addig nem okoz panaszt. Mikor visszamentem, már nem volt ott, felszívódott. Nekem azt mondta a nőgyógyászom, a ciszták jönnek, mennek, van aki észre sem veszi, nem is tud róla, hogy van, volt neki, mert nem okozott panaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!