Hüvelykúp - mi történik, ha használom, de kiderül, hogy mégsincs fertőzésem?
Nem vagyok biztos abban, hogy van-e bajom vagy nem. A nőgyogyó 2 hét múlvára tud időpontot, és addig nem akarok várni.
Vettem nemrég egy új nadrágot, egy hete hordom, nem tudom, hogy attól fáj és pirosodott ki, vagy allergiás lettem-e vmire (nekem sajnos, van mosószerallergiám). Nem mondanám, hogy olyan orbitális erős folyásom lenne.
Milyen negatív hatással lehet, hogy ha kiderül, hogy semmi bajom, használok gomba elleni kúpot?
úgy értem, felborítja-e annyira a hüvelyflórát, hogy vmi más fertőzés ki tud alakulni.
sajnos, régen volt ilyen problémám, és évekig zúgtam egyik fertőzésből a másikba.
köszi, remélem, igazad van. sajnos, nincs benne a betegtájékoztatóban. a patikus egy öreg nénike volt, tőle nem tudtam megkérdezni.
sajnos, cukorbeteg vagyok, és beborult mostanában a vércukrom. valszeg ez borította fel a szervezetem, mert nem jártam olyan helyen, hogy összeszedjek vmit.
nem érzem a fertőzés egyértelmű jeleit (nem viszket, csak fáj, duzzadt, és erősebb a folyás. mintha kicsit túrósabb lenne, és fehér). bocsánat a részletekért, de ez van.
ha esetleg még vki tud vmi hasznosat, megköszönném.
nagyon beparáztam, mert mielőtt kiderült a cukorbetegségem, állandóan volt ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!