Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan akinek 5 napig tart...

Van olyan akinek 5 napig tart a menszesze és még vérzik az ötödik napon is?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Van akinek tovább is tart, nekem is előfordult oylan is, hogy 5 napig rendesen vérzett, 6.on semmi és 7.en megint vérzett.
2016. jan. 23. 12:14
 2/6 A kérdező kommentje:

nekem öt napig tart mindig.

viszont már azthittem teljesen elmult ki is akartam venni a betétet és most megint vérzem.

és viszket a nemi szervem.. ez normális ilyenkor?

2016. jan. 23. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Az normális hogy 5 napig tart, 3-7 ig normális. A viszketés viszont nem egészen az. Főleg ha rendesen tisztítod és mégis folyamatosan viszket. Menj el dokihoz.
2016. jan. 23. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindig 5-6 napig tart és a mennyisége is rengeteg. Gyűlölöm is nagyon ezeket a napokat. Állandóan vérszegény vagyok a sok vérveszteség miatt.

Nem lehet, hogy a műszálas betét miatt viszketsz?

2016. jan. 23. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam ez csak 3-4 havonta fordul elő hogy 5 napig vérzek sőt nagy ritkán még a 6. napon is vérzek bár akkor már kevésbé.

Nálam általában 3 nap ami erős vérzéssel jár az első nap az annyira nem de mindig enyhe vérzéssel kezdődik és utána lesz intenzívebb. Általában akkor szokott 5 napig tartani amikor érzem hogy jobban fáj és stresszesebb is vagyok meg ingerlékenyebb. Van amikor semmi ilyen nincs akkor általában 3 nap. 17 éves koromba volt egy kisebb betegségem ami végett majdnem 1 évig rendszeres volt az 5-6 napig tartó erős vérzés és sokszor még a 8. napon is volt enyhe vérzés, azzal orvoshoz is mentem mondta hogy normális de azért figyeljek és legyek óvatos, szerencsére 6 napnál tovább már sosem tart.

2016. jan. 23. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, amúgy a betéttől lehet a viszketés, én nem is szeretem a szokásos "műanyag" fedésűt, mert érzem, hogy bepállik,kellemetlen stb. Nekem is gyakran van még rendes vérzés az 5. nap, ne ijedj meg. Sőt olyan is van, hogy azt hiszem vége van, majd még egy utolsó nagy vörös (nem is barna) folt megjelenik... Az abnormális menstruáció az annyira abnormális általában, hogy feltűnne ;)
2016. jan. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!