Akinek 5 napig tart a mensije az ötödik napon milyen erős a vérzése?
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 14:25
1/6 anonim válasza:
Tapasztald ki a saját tested működését- mindenkinek más.
2/6 anonim válasza:
Nálam úgy van, hogy első nap éppen hogy, akkor csak a fájdalom, a rosszul lét, a hideg-meleg érzet váltakozása, a mindenre való érzékenység, és ingerültség fáradékonyság van.
Második nap elég erős, akkor ha elmegyek otthonról, illetve éjszaka maxi tampon és plusz betét is kell.
Ez harmadik napra kicsit enyhül.
Negyedik nap kb. szinte semmi, akkor csak higiéniai okokból cserélem folyamatosan a betétet.
Ötödik nap (de van amikor kihúzódik 6. napra), megint van kicsi fájdalom, és ismét jelentősebb a vérzés.
3/6 anonim válasza:
5. nap nekem vagy semmi, vagy már csak barnázás.
19L
4/6 A kérdező kommentje:
nekem sajnos még mindig van vérzésem.
és ilyen fekete darabok vannak benne. szinte minden vércseppben.
mit jelenthet?
2015. dec. 22. 15:12
5/6 anonim válasza:
Nkm is azok a fekete darabok voltak a vercseppben az otodik nap kornyeken...az csak alvadt ver. Es amugy nekem ma (a hetedik napon lett vege..mar csak reggel volt egy nagyon keves ver, de most meg hala az istennek semmi :D amugy nkm ez az elso)
6/6 A kérdező kommentje:
és szerintetek elmulhat holnapig?
2015. dec. 22. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!