Ha egy hónapban egyáltalán nem jön meg, az normális?
Kihangsúyoznám, ismét, harmadszorra is, hogy NEM vagyok terhes, nincsen barátom, és szűz vagyok! Ne haragudj, én nem akarok tiszteletlen lenni, és nyilván te jártas vagy a szakmában ezért veted fel a lehetőségét, mi pedig nyilvánvalóan nem ismerjük egymást, de mindezek ellenére engem felháborít azon feltételezés, hogy 15 évesen terhes vagyok... Tudom, hogy a mai világban baromira van ilyen, egyre gyakrabban, de én kikérem magamnak, sőt nem is igazán magamnak, a szüleimnek, mert úgy érzem, kitűnően neveltek, és eszemben sincs 15 évesen elveszteni a szűzességemet, ha lenne kapcsolatom, akkor SEM!
Az információkat viszont köszönöm szépen, még egy kicsit mindenképp várok, hiszen egyenlőre csak körülbelül 1 hete késik. Ha nem változik semmi, beszélek a szüleimmel és természetesen elmegyek orvoshoz.
Köszönöm minden válaszadónak, további szép estét!:)
Figyi! Valamit félreértesz! Nem véletlenül írtam, értem, a terhesség kiesett abból az ún. pakliból.
Aztán amit közöltem még, azok "csak" példák voltak és azért mondtam, mert mások olvashatják és valaki meg pont ezen fog elgondolkodni.
Meg azért is kérdeztem az elején, mert előfordulhat terhesség. Én nem ismerhetlek téged, így kérdezek.
Meg a tapasztalatom miatt is, szakmailag is fontos a többszöri, máshogy feltett kérdés ugyanabban a témakörben sokszor.
Írtad, szűz vagy. Én meg írtam, örülök. Majd újra kérdeztél és példákat mondtam. Ennyi van ebben, nem több.
Légy szíves, olvasd el még egyszer, ha gondolod.
Az nagyon jó, ha 15 évesen sem szeretnéd elveszíteni a szüzességed. Ez igazán tiszteletreméltó.
Az is jó, ha Te tudsz a szüleiddel beszélni erről a témáról is.
Felháborodni meg azért nem érdemes, mert tudod, ha orvoshoz mész, ő is kb. így fogja megkérdezni, elmondani, de még a megszakított közösülésről is lehet, kérdezni fog, a pettingről is, mert fiataloknál (is) akkor is előfordulhat terhesség, ha ezt kikérik maguknak. Mivel tudjuk, a fiataloknak nincs még kellő tapasztalata, ezért kérdeznünk kell. Ezek nem bántások. Ezek tapasztalati és kötelező kérdések is ezen a területen. Nem beszélve arról, más is tanulhat belőle. Nyugodt napot kívánok.
Semmi bajod sincs, ha más tüneted nincs.
A korodban (akár 17 éves korig is), a mensi kezdete után 1-3 évvel akár 6 hónap is kimaradhat, az is teljeen normális!
Szóval nyugi és ne dőlj be az ilyen vészmadárkodásnak!
Na most olvastam szűz vagy és látatlanban büszke lehetsz magadra hogy ilyen normális felfogasú lány vagy hogy nem is akarod majd elsiettni ezt a részt.Így ezt nem is feszegetném.
Szerintem semmi baj nincs,nagyon sokaknál,felnőtteknél is néha kimaradt 1 hónap.
Milyen protokoll szerint? Légy szíves másold be azt a konkrét, szaklapban megjelent és nem egy fő orvos által mondott protokollt, ami erről szól.
Én ilyenről nem hallottam, pedig ilyen területen dolgozom. Viszont már rengeteg fiatal beteget láttam, akiknek másfél hónapra, kettőre, háromra stb. kimaradt a menstruációjuk és gyógyszeres kezelésre szorultak és valakik súlyos helyzetbe is kerültek emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!