Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha egy hónapban...

Normális, ha egy hónapban kétszer jön meg?

Figyelt kérdés
Kb. másfél éve menstruálok, és van, hogy nem csak egyszer jön meg egy hónapban... Ez meddig normális? Ugye nem fog így maradni?

2015. szept. 28. 23:25
 1/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy komoly bajok lehetnek, de azért a nőgyógyászhoz illik elmenni. Mindenki utál oda menni, de jobb előbb túlesni, és letudni.
2015. szept. 28. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
nem normális, menj orvoshoz!!
2015. szept. 29. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hogyan jön meg egy hónapban kétszer? Hónap elején még tart az egyik, mert akkor lesz vége, és pl a 28 napos ciklusnál hónap legvégén jön meg megint? Mert ezzel ilyen formában semmi gond nincsen.

Ha megjön pl 1-jén, aztán ismét megjön pl 20-án, az már bajosabb. Egyszer-egyszer előfordult velem is, hiszen nem gépek vagyunk, néha hiba csúszhat a rendszerbe. Viszont ha minden hónapban kb 2 hetente jön meg, akkor baj van.

2015. szept. 30. 20:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Megnéztem, és olyan 3-4 havonta van az, mikor kétszer jön meg... Volt, hogy két menstruáció között mindössze 2 hét telt el.. De általában úgy van, ahogy írtad...:/ Nagyon félek...

Sok helyen azt olvastam, hogy ez másfél-két évig normális...

13/L

2015. szept. 30. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha csak 13 éves vagy, és nem havi rendszerességgel zajlik, akkor szerintem ez még normálisnak mondható. Miért kellene félned? Hiszen normálisan jön meg szinte mindig. Húgom is 13 éves, neki félévente jön meg. És ő sem fél. Nyugi, majd beáll.

19L

2015. okt. 1. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!