Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten hüvelytabletta 200 mg?

Canesten hüvelytabletta 200 mg?

Figyelt kérdés
2 napja érző, viszkető érzést éreztem a hüvelyembe, tegnap vásároltam egy canesten 3 db.-os hüvelytabit, az elsőt este a leirtak szerint feltettem, most reggel pisiléssel kijött majdnem az egész, szinte csak a bevonat olvadt le, ez mitől lehet? applikátorral tettem fel annyira mélyen amennyire birtam 26N

2016. jan. 22. 06:14
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet nem olvadt szét teljesen, mikor raktad fel?
2016. jan. 22. 10:57
 2/4 A kérdező kommentje:
este 8 felé, és reggel 6kor mentem ki wc-re
2016. jan. 22. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Es az egesz egy darabban jött ki vagy kisebb darabokban? Mert a canesten olyan ami nem szivodik fel teljesen es darabokban ki jön reggel :) ha egeszben ki jött akkor válni biztos nem volt jo is nem is volt hatasos. Próbálj ki esetleg mas fajta szert vagy menj el orvoshoz ha tudsz es irass fel vele valamit!:)
2016. jan. 24. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami* bocsi elirta a telefon
2016. jan. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!