Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A klion d 100 hüvelytabletta...

A klion d 100 hüvelytabletta és klion tabletta mikor kezd el hatni?

Figyelt kérdés

3 napja szedem őket

és még mindig viszketek alul, meg szúr is néha

kis folyásom még van

előtte már egyszer szedtem klion d 100-at, de visszafertőződtem, aztán boraxos hüvelykúpot szedtem,de az nem vált be , mert még mindig fertőzésem volt

visszamentem dokihoz felírta a kérdésben említett gyógyszert

utána lactofeelt ajánlott

másoknak is ilyen nehéz megszüntetni egy ilyen fertőzést? :/

2015. dec. 8. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem legutóbbi gombás fertőzésemnél klion d 100-at kaptam, nizoral kenőcsöt és még femiflo nevű tablettát, amit szájon át kell bevenni.

igazából nekem nem nagyon voltak tüneteim, az akkori partnerem panaszkodott és elmentem én is dokihoz. amit én furcsálltam, hogy a kezelés alatt lett elég erős folyásom, ami előtte nem volt. Aztán a kúra végére megszűnt minden gondom bajom.

amit tudok tanácsolni, ha vége a kúrának és még mindig nem használ váltsatok valami másra. esetleg a candida diétát is kipróbálhatod, elég sok nőnek segített megszüntetni az állandósult fertőzést.

2015. dec. 8. 10:06
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi :)

esetleg valamit szedjek? ilyenre gondolok h grapefruit mag, mondják h az is jó vagy vmilyen vitamin tabletta, szirup...

2015. dec. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!