A fehér folyásomnak kissé romlott/poshadt "szaga" van. Nem viszket, nem fáj semmi. Mitől lehet?
Nem nagyon büdös, csak ha nagyon szagolom a bugyimat, akkor lehet érezni. Kicsit most több is a fehér folyásom, de nem vészes.
Valakinek volt ilyen? Tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
A folyás mennyisége, szaga, állaga függhet a ciklusodtól. Ha rendszeresen, a ciklusod egy meghatározott idején változik, akkor nincs baj. A szaga bizonyos ételektől is megváltozhat. Figyeld magad és ha nem veszel észre semmilyen törvényszerűséget, akkor megnézetheted magad orvossal.
Esetleg jó lenne azt is tudni, hogy mennyi idős vagy, mert a nemi érés folyamata is okozhat változásokat.
20 éves vagyok
Most kezdtem el diétázni nemrég 1 hete. Nem eszek olyan sok zsíros, cukros ételt mint eddig. Lehet e miatt van?
a menstruációm most kezd beállni igazából. Eddig mindig késett vagy hamarabb jött, de most szinte mindig pontosan jön.
Van egy kis Vitagyn C hüvelykrémem. A biztonság kedvéért beraktam egy kicsit. Utána kevésbé volt poshadt tej szaga a bugyimnak, szinte meg se éreztem.
Orvoshoz még nem akarok menni, mert tényleg nem fáj, nem viszket és nem durva a szaga sem.
Köszönöm Szépen a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!