Bianleo kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Multhet csutörtökön jött meg a menzeszem es az elsö napon keveset jött az elejen kicsit barnas a masodikon több jött de a harmadikon megint kevesebb a negyediken meg mar szinte nem is volt. Nem ertem mindig öt napos szokott lenni es erösebb ja es amikor meg jött kicsit barnas volt es nagyon görcsöltem. De viszont ma ilyen enyen barnas folyas volt. Elöre is köszönöm valaszaitokat2016. jan. 19. 16:36
1/1 anonim válasza:
Tudom, hatalmas meglepetés lesz, de csinálsz egy tesztet, és kiderül, de terhességi teszt legyen, ne matekteszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!