A barátommal pettingeltunk. Baj lehet? SEGÍTSÉG.
december 12. -én, amikor ugyan magát elégítette ki, utana engem, ugyanazzal a kézzel, kézmosás nélkül. Előtte mult el egy nappal, gyakorlatilag akkor nem volt peteeresem, mennyire valószínű, hogy terhes lettem? 3. hete késik. Első "együtt létünk" volt. Mitől lehet, hogy Ennyi ideje késik?
Az értelmetlen,szikozodo válaszadók kíméljenek.
Elnézést a helyesírásért.
Sok mindentől késhet, pl. stressz, betegség, antibiotikum, életmód váltás, étkezés változása stb... De ha már három hete késik, az elég komoly. Hány éves vagy, mennyire rendszeres és stabil a ciklusod, szokott késni, vagy mindig fixen szokott megjönni? A késésen kívül nem vettél észre magadon semmilyen változást (pl. hüvelyváladék szempontjából)?
Egyébként már vehetsz terhességi tesztet, az eset után két héttel már kimutatja a terhességet. Eléggé icipici a valószínűsége annak, hogy terhes vagy, mert a spermiumok elpusztulnak a szabad levegőn, tehát csak akkor valószínű a dolog, hogyha a barátod ráélvezett a saját kezére, és közvetlenül ezután tiszta spermásan dugta fel neked az ujjait.. Azért gondolom nem így csináltátok.
Lehet, hogy valamilyen hormonális vagy más egészségügyi probléma van a háttérben, úgyhogy mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!