Pattanás a nunimon?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok es ez mar a 2.alkalom, hogy egy pattanasszeru valami jott ki a nunimon. Mi ez? Nem szeretnek orvoshoz fordulni. :( mitol van? Kinyomtam es faj, meg verzik.2016. jan. 13. 22:39
2/10 anonim válasza:
Nem nyomkodni kell a pattanást, hanem ráfogsz egy szemöldökcsipesszel a tetejére, és kihúzod. Akkor nem is vérzik, és nyoma is alig marad.
4/10 anonim válasza:
Nem kell ezzel orvoshoz menned, tartsd tisytán és majd elmúlik.
5/10 Anxietas válasza:
Ha pici fénylő fehér teteje van akkor az életkorodra ellenére is HPV is lehet leszögezem nem kell nemi életet élni a vírus fertőzés hez ha még jönnének ki akkor fordulj orvoshoz !!
6/10 anonim válasza:
Jajj be ne dőlj már az ilyen HPV-s ijesztgetésnek!
Sima pattanás, nekem is volt többször is annak idején, esetleg betadinnal kend be.
7/10 anonim válasza:
Van már szőr a nunidon? Akkor lehet szőrtüsző is. Bőrgyógyásznak mutasd meg, ne te nyomd ki.
8/10 anonim válasza:
Ha szortelenitesz ott, akkor begyulladt, mert nem fertotlenitetted es apoltad rendesen. Ha verzik is, lehet zsircsomo is, mindenkeppen erdemes nogyogyaszhoz elmenned anyukaddal, szerintem vele beszeld meg ezeket a dolgokat, es ne idegenekkel.
9/10 anonim válasza:
Dehogy kell ezzel nőgyógyászhoz menned!
Simán el fog múlni magától is.
10/10 anonim válasza:
Ha visszatero neki, es ver is jon belole, akkor nem art, ha megnyugtatja egy szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!